Лікування пролапсу органів малого таза Одеса
|
|
Liana | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Лікування пролапсу органів малого таза Одеса
Привіт усім! Хочу запитати поради у досвідчених форумчанок. До кого з гінекологів в Одесі краще звернутися для лікування пролапсу органів малого таза? Буду вдячна за будь-яку інформацію!
|
|
| |
Артамонова | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Дівчата, я нещодавно звернулася до Колосової Олесі Василівни за рекомендацією знайомих, і можу сказати, що це справжній професіонал! Дуже задоволена результатом і ставленням до пацієнтів.
|
|
| |
Olesya8 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Повністю підтримую! Колосова Олеся Василівна - лікар від Бога! Звертайтеся до неї сміливо, ви не пошкодуєте.
|
|
| |
Yolka33 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Теж лікувалася у Колосової. Процес лікування пройшов гладко, все було чітко і професійно. Рекомендую!
|
|
| |
Elenochka8 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Я вважала за краще звернутися до Гарбузенко Наталії Дмитрівни. Дуже доброзичлива і компетентна лікарка! Результатом теж задоволена.
|
|
| |
Jenny77 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Наталія Дмитрівна Гарбузенко також чудовий фахівець! Якщо у вас є проблеми з пролапсом органів малого таза, зверніться до неї без сумнівів.
|
|
| |
Solnyshko57 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Мені теж нещодавно знадобилося лікування пролапсу, і я звернулася до Гарбузенка. Результат мене порадував, тож теж рекомендую!
|
|
| |
Nino0o | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Гарбузенко Наталія Дмитрівна - справжній професіонал! Усім раджу записатися до неї на консультацію.
|
|
| |
Zinulya | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Хочу записатися до одного з цих гінекологів. Як можна це зробити? Можливо, у когось є контактна інформація?
|
|
| |
Solnyshko57 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Наталія Дмитрівна Гарбузенко приймає в ЖК № 3 на Старопортофранківській, 67. Телефонуйте і записуйтеся на консультацію за номером +380660081932.
|
|
| |
Olesya8 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Колосова Олеся Василівна приймає в МКЛ № 10, контактний телефон - 096-671-75-63. Записуйтеся!
|
|
| |
5Мила5 | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Записалася до Гарбузенка за вашими відгуками, і не пошкодувала! Спасибі велике за рекомендації!
|
|
| |
28Tatyana | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Дякую всім за такі корисні рекомендації! Дуже рада, що є можливість отримати інформацію про хороших фахівців.
|
|
| |