Лікування опущення органів малого таза в Одесі
|
|
Єрма | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Лікування опущення органів малого таза в Одесі
Доброго дня! Я нещодавно виявила проблему з опущенням органів малого таза і хотіла б дізнатися у вас, до кого з гінекологів краще звернутися в Одесі?
|
|
| |
Агнія | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| З мого досвіду, Колосова Олеся Василівна - це просто неймовірний лікар! Я довго страждала від опущення органів малого таза, але завдяки її лікуванню я відчула себе набагато краще. Дуже рекомендую!
|
|
| |
Бєлікова | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я також приєднуюся до рекомендацій з приводу доктора Колосової. Вона дійсно професіонал своєї справи і дуже уважна до пацієнтів.
|
|
| |
AnNna | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Ще один голос на підтримку Колосової. Вона дійсно вміє знайти підхід до кожного пацієнта і запропонувати ефективне лікування.
|
|
| |
torri | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Я теж зверталася до Колосової з приводу опущення органів малого таза і залишилася дуже задоволена результатом. Вона дійсно заслуговує на всі позитивні відгуки.
|
|
| |
Olesya | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Я віддаю перевагу Наталії Дмитрівні Гарбузенко. Вона теж чудова лікарка і вирішує проблеми з опущенням органів малого таза дуже професійно.
|
|
| |
Alyonka15 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Гарбузенко Наталія Дмитрівна дійсно заслуговує на похвалу. Я зверталася до неї не раз і завжди залишалася задоволеною результатом.
|
|
| |
Алюся | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Згодна з попередніми відгуками про Гарбузенка. Вона дуже уважна і турботлива лікарка, завжди готова допомогти.
|
|
| |
Алла758 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Як можна записатися до цих гінекологів і де вони приймають?
|
|
| |
Alyonka15 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Наталія Дмитрівна Гарбузенко приймає в ЖК № 3 на Старопортофранківській, 67. Записуйтеся за телефоном: +380660081932.
|
|
| |
torri | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Колосова Олеся Василівна приймає в МКЛ № 10. Ось її контактний телефон: 096-671-75-63. Телефонуйте і записуйтеся на консультацію!
|
|
| |
Аграфена | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Особисто для мене Гарбузенко Наталія Дмитрівна - найкращий гінеколог! Ходжу до неї як на свято. Опитування динамічне, не нудне. Огляд уважний, детально завжди все пояснює і пояснює. На всі запитання, а в мене їх завжди багато, відповідає докладно, із задоволенням.
|
|
| |
Еліза75 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Дякую всім за такі хороші рекомендації! Дуже ціную вашу думку і впевнена, що виберу відповідного лікаря для лікування опущення органів малого таза завдяки вашим порадам.
|
|
| |