Лікування пролапсу органів малого таза в Одесі
|
|
Poplavskaya | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Лікування пролапсу органів малого таза в Одесі
Доброго дня, форумчани! Хто-небудь може підказати, до якого гінеколога найкраще звернутися з приводу пролапсу органів малого таза? Будь ласка, поділіться своєю думкою з цього приводу!
|
|
| |
Zolotareva | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Чула багато позитивних відгуків про Колосову Олесю Василівну. Вона справжній професіонал і справді допомагає. Мій досвід лікування пролапсу з нею був чудовим!
|
|
| |
8Ulyana | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Колосова Олеся Василівна - лікар від Бога! Я згодна, що рідко зустрінеш такого професіонала. Вона не тільки лікує, а й завжди готова вислухати і пояснити.
|
|
| |
Горислава | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Так, Колосова Олеся Василівна - це справжній професіонал. Вона класно підійшла до мого лікування пролапсу. Дівчата, якщо у вас проблеми, сміливо звертайтеся до неї!
|
|
| |
Ельміра | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Я теж вдячна Колосовій Олесі Василівні за успішне лікування пролапсу органів малого таза. Дуже уважний підхід до пацієнтів!
|
|
| |
Всеслава | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Моя подруга порекомендувала Гарбузенко Наталію Дмитрівну. Я записалася на прийом до неї і анітрохи не пошкодувала. Лікування дало свої результати, почуваюся набагато краще!
|
|
| |
shevchuk5 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Гарбузенко Наталія Дмитрівна - чудовий фахівець. Я була у неї на консультації і залишилася дуже задоволена. Рекомендую!
|
|
| |
ІринаКазакова | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Я теж зверталася до Гарбузенко Наталії Дмитрівни, і можу сказати, що це дійсно грамотний лікар. Лікування принесло результати, раджу!
|
|
| |
Дружиніна | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Приєднуюся до позитивних відгуків про Гарбузенко Наталію Дмитрівну. Вона дійсно знає свою справу. Якщо у вас проблеми, не соромтеся звернутися!
|
|
| |
Ісідора | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Хочу записатися до цих гінекологів. Як можна це зробити і де вони приймають?
|
|
| |
shevchuk5 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Гарбузенко Наталія Дмитрівна приймає в ЖК № 3 на Старопортофранківській, 67. Телефонуйте і записуйтеся на консультацію за номером +380660081932.
|
|
| |
Ельміра | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Колосова Олеся Василівна приймає в МКЛ № 10, її контактний телефон - 096-671-75-63. Записуйтеся на прийом!
|
|
| |
Poplavskaya | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Дякую всім за відгуки та рекомендації! Дуже корисна інформація.
|
|
| |