Лікування пролапсу органів малого таза Одеса відгуки
|
|
Алісія25 | Повідомлення # 1 |
Майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Лікування пролапсу органів малого таза Одеса відгуки
Доброго дня, дорогі форумчанки! У кого-небудь був досвід лікування пролапсу органів малого таза в Одесі? До кого з гінекологів краще звернутися? Буду вдячна за поради та рекомендації!
|
|
| |
Кора | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я звернулася до лікаря Колосової Олесі Василівні за рекомендацією однієї з форумчанок, і не можу не підтвердити її професіоналізм і турботу про пацієнтів. Вона відмінно підійшла до лікування мого пролапсу органів малого таза, провела всі необхідні обстеження, призначила ефективне лікування. Рекомендую!
|
|
| |
Кирила | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я теж звернулася до Колосової Олесі Василівни і залишилася дуже задоволена. Вона дійсно лікар від Бога, професіонал своєї справи. Дівчатка, не сумнівайтеся, йдіть до неї на консультацію!
|
|
| |
Іполіта | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Мені порадили звернутися до гінеколога Гарбузенко Наталії Дмитрівни, і я не пошкодувала. Пройшла обстеження, отримала призначення і лікування, яке допомогло вирішити проблему. Дуже задоволена результатом і ставленням лікаря!
|
|
| |
Добрава | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Я також зверталася до Гарбузенко Наталії Дмитрівни і хочу підтвердити її професіоналізм. Вона справді піклується про своїх пацієнтів і знаходить ефективні методи лікування. Рекомендую!
|
|
| |
Іларія | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Як можна записатися до цих гінекологів?
|
|
| |
Кирила | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Якщо вам цікаво, Колосова Олеся Василівна приймає в МКЛ № 10. Її контактний телефон: 096-671-75-63. Телефонуйте і записуйтеся на консультацію!
|
|
| |
Добрава | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Наталія Дмитрівна Гарбузенко приймає в ЖК № 3 на Старопортофранківській, 67. Телефонуйте за номером +380660081932 і записуйтеся на консультацію.
|
|
| |
Грейс | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Додам свій відгук про Колосову Олесю Василівну. Вона дійсно чудова лікарка, допомогла мені з пролапсом органів малого таза. Спасибі їй величезне!
|
|
| |
Еда | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Я теж хочу поділитися позитивним досвідом звернення до Гарбузенко Наталії Дмитрівни. Дуже професійний та уважний лікар, рекомендую!
|
|
| |
Даміра | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Дякую за хороші рекомендації! Буду мати на увазі Колосову Олесю Василівну та Наталію Дмитрівну Гарбузенко під час вибору лікаря для лікування пролапсу органів малого таза.
|
|
| |
Арсенія | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Лікарям справді варто довіряти, особливо коли йдеться про такі важливі питання, як лікування пролапсу органів малого таза. Дякую за рекомендації!
|
|
| |
Ноябрина | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Дуже вдячна Колосовій Олесі Василівні та Наталії Дмитрівні Гарбузенко за їхній професіоналізм і увагу до пацієнтів. Вони найкращі!
|
|
| |