Лікування випадіння органів малого таза в Одесі
|
|
Шура1990 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Лікування випадіння органів малого таза в Одесі
Привіт усім! У мене виникла проблема з випаданням органів малого таза, і я хочу звернутися до хорошого фахівця в Одесі. Може хтось порадить хорошого гінеколога, який спеціалізується на цьому? Заздалегідь дякую за поради!
|
|
| |
Харитина | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Гарбузенко Наталія Дмитрівна - чудовий вибір для лікування випадіння органів малого таза. Професіонал своєї справи, знає, як допомогти пацієнтам. Дуже рекомендую!
|
|
| |
Флоренція | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Точно! Гарбузенко Наталія Дмитрівна - це справжній професіонал. Проходила в неї лікування, результат перевершив очікування. Рекомендую всім!
|
|
| |
Елеонора6 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Я б хотіла порекомендувати Колосову Олесю Василівну. Вона допомогла мені впоратися з проблемою випадіння органів малого таза. Дуже професійний лікар!
|
|
| |
Єва25 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Повністю згодна! Колосова Олеся Василівна - найкращий лікар, до якого мені доводилося звертатися. Рекомендую всім, хто шукає кваліфіковану допомогу.
|
|
| |
Севастьяна | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Здраствуйте, розкажіть, як можна записатися до цих лікарів?
|
|
| |
Флоренція | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Для запису до Наталії Дмитрівни Гарбузенко телефонуйте за номером +380660081932. Вона приймає в ЖК № 3 на Старопортофранківській, 67.
|
|
| |
Елеонора6 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Для запису до Колосової Олесі Василівни, телефонуйте за номером 096-671-75-63. Вона приймає в МКЛ № 10. Бажаю успішного лікування!
|
|
| |
Святослава | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Хочу висловити подяку цьому форуму за рекомендації! Завдяки вам я знайшла чудових фахівців, які допомогли мені впоратися з проблемою.
|
|
| |
Горбунова | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Приєднуюся до позитивних відгуків про Гарбузенко Наталію Дмитрівну. Вона справді чудовий фахівець. Рекомендую всім!
|
|
| |
Наталія | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Хочу висловити подяку всім, хто поділився інформацією про гінекологів. Це дійсно цінно! Дякую вам за підтримку і допомогу.
|
|
| |
Настасья | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Тільки Гарбузенко Н.Д. змогла вирішити мою проблему. Призначає конкретне лікування, сама проводить необхідні процедури. Нічого зайвого не призначає. Дуже приємно з нею спілкуватися, завжди доброзичливе ставлення. Ходжу до неї вже два роки для періодичних оглядів.
|
|
| |
Розалія70 | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Відмінний лікар Колосова О.В.! Проводить якісну діагностику і правильне лікування. Дуже раджу!
|
|
| |