Лікування випадіння органів малого таза Одеса відгуки
|
|
Caroline | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Лікування випадіння органів малого таза Одеса відгуки
Добрий день! Хто-небудь лікувався від випадіння органів малого таза в Одесі? До якого гінеколога краще звернутися?
|
|
| |
Gala37 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Я лікувалася у Гарбузенко Наталії Дмитрівни. Просто золота жінка! Дуже уважна, знає свою справу як ніхто інший. Рекомендую її всім, хто зіткнувся з такою проблемою.
|
|
| |
поліна35 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Теж хочу порекомендувати Гарбузенко Наталію Дмитрівну. Професіонал своєї справи. Лікувалася у неї, результат вразив!
|
|
| |
Ніна22 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Гарбузенко Наталія Дмитрівна - толковий лікар. Дуже добра, розуміюча, та й взагалі, золоті руки. Врятувала мене від мук. Дуже рекомендую!80
|
|
| |
Єрьоміна | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Моя історія схожа на попередні. Лікувалася у Гарбузенко Наталії Дмитрівни і не натішуся! Такий чуйний лікар, такий професіоналізм - це дійсно цінно.
|
|
| |
PchelkaMaya | Повідомлення # 6 |
Сержант
| А я рекомендую Колосову Олесю Василівну - вона професіонал вищого класу. Лікувалася у неї, щиро вдячна. Нарешті знайшла того, хто допомагає.
|
|
| |
Amira | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Олеся Василівна Колосова - це не просто лікар, це справжній дар долі. Змогла впоратися з моєю проблемою, за що їй величезне спасибі!
|
|
| |
1Tamarochka5 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| І я приєднуюся до хороводу вдячних пацієнток Колосової Олесі Василівні. Кращого гінеколога в Одесі я не зустрічала!
|
|
| |
ЕльзаКров | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Скільки було лікарів, але тільки Олеся Василівна допомогла мені розібратися з моєю проблемою. Дуже рекомендую!
|
|
| |
Esmeralda | Повідомлення # 10 |
Сержант
| А як записатися до цих гінекологів? Де вони приймають?
|
|
| |
Єрьоміна | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Наталія Дмитрівна Гарбузенко приймає в ЖК № 3 на Старопортофранківській, 67. Телефонуйте і записуйтеся на консультацію +380660081932.
|
|
| |
Amira | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Колосова Олеся Василівна приймає в МКЛ № 10. Її контактний телефон - 096-671-75-63.
|
|
| |
Маріанна | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Завдяки порадам з цього форуму я знайшла ідеальних фахівців для своєї проблеми. Дуже задоволена результатом!
|
|
| |