Гарбузенко Наталія Дмитрівна відгуки
|
|
Павла789 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гарбузенко Наталія Дмитрівна відгуки
Дівчата, у мене вже було три завмерлих вагітностей. Багато хто мені радить з такою проблемою звернутися до Гарбузенко Наталії Дмитрівни, що можете сказати про цього лікаря? Поділіться своїми враженнями та відгуками.
|
|
| |
Poplavskaya | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Наталя Дмитрівна - перша лікарка за всю мою історію відвідування медустанов, яка знайшла, в чому річ і призначила ефективне лікування. Я спостерігаюся вже кілька місяців, і ефект є. Довіряю цій лікарці і, безумовно, планувати вагітність буду з нею.
|
|
| |
Клавдія | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Наталія Дмитрівна Гарбузенко - лікар від бога. Завжди доброзичлива, ніколи зайвого не призначить, все тільки у справі. Під час вагітності після кожного УЗД заходила до неї на консультацію, тільки завдяки їй зараз у мене росте прекрасна дочка. Після пологів виникла проблема, знову звернулася до Наталії Дмитрівни, все лікування було призначено грамотно, що після нього про свою проблему я забула.
|
|
| |
АнжелінаВ | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Наталія Дмитрівна - прекрасний лікар! Лікар від Бога! Усі три свої вагітності вела в неї! Найголовніше, що хочеться відзначити, це високий професіоналізм, ретельні обстеження, адекватне лікування завжди! Ніяких заліковувань і виписування купи різних препаратів, тільки найпотрібніше! Постійно була на зв'язку, це теж дуже цінно! Що найголовніше, під час обстеження УЗД ніколи не лякала якимись різними діагнозами, як багато інших фахівців!
|
|
| |
Дубровіна | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Звернулася до Гарбузенка підтвердити вагітність - як завжди все грамотно, чітко і по справі! Вагітність із полікістозними яєчниками, ось що значить грамотний лікар!
|
|
| |
Аніса | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Я дуже рекомендую такого чуйного, досвідченого, уважного фахівця. Уже багато разів рекомендувала її і новоспеченим вагітним, і жінкам з якимись серйозними проблемами. Такого досвідченого й уважного фахівця я зустрічаю вперше за багато років.
|
|
| |
Святослава | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Один з найкращих лікарів! Вдячна їй за першу вагітність, і сподіваюся вдало складеться наступна. Спеціаліст чудовий, зайвого не призначає, дуже уважна! Я задоволена.
|
|
| |
Маріанна | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Грамотний, досвідчений лікар, допомогла багато в чому. Наталя Дмитрівна завжди досконально вникне в суть питання і з притаманним їй почуттям професійного такту зробить все, що б пацієнт, звернувшись до неї, отримав всеохоплюючу і вседостатню допомогу лікаря і людини. Просто рекомендую як досвідченого і висококласного фахівця.
|
|
| |
1Tamarochka5 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Наталія Дмитрівна - дуже грамотний лікар, порекомендувала її моя знайома. Приїхала до неї з купою проблем, які вона все вилікувала! Тепер своє жіноче здоров'я довіряю тільки їй.
|
|
| |
Ніна22 | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Спостерігаюся у Наталії Дмитрівни протягом багатьох років. Це справжній професіонал! Уважний лікар, що розвивається, думає, завжди в курсі останніх досягнень медицини. Мало, на жаль, у нашому місті лікарів її рівня.
|
|
| |
Єрьоміна | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Дівчата, дайте контакти цього гінеколога?
|
|
| |
АнжелінаВ | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Єрьоміна, залишаю вам контактний телефон Наталії Дмитрівни - 380660081932.
|
|
| |
Павла789 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Дівчата, вдячна всім за відгуки, обов'язково звернуся.
|
|
| |