Гінеколог Одеса планування вагітності
|
|
Cat_herine | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гінеколог Одеса планування вагітності
Привіт, дівчата! Починаємо планування сім'ї і шукаємо турботливого гінеколога. Хтось може порадити лікаря, з яким у вас був успішний досвід у цій сфері?
|
|
| |
margarett2 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Пройшла підготовку до вагітності у Міщенко Ольги. Вона така турботлива і професійна! Всі мої питання вирішувалися з легкістю. Планую продовжувати наступну вагітність у неї і вам раджу.
|
|
| |
Taira | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я була у Колосової Олесі на консультації. Теж не пошкодувала, вона як мама-втішниця! Поради, підтримка - все, що потрібно в цей хвилюючий момент.
|
|
| |
bogddana2 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я навіть не думала, що так важливо обирати лікаря під час вагітності. Дякую форуму, що порадили Міщенко. Щаслива, що вона мій лікар!
|
|
| |
Ннастя | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Колосова Олеся - справжній ангел у білому халаті. Вона пояснила всі тонкощі, розповіла, як піклуватися про себе і малюка. Рекомендую!
|
|
| |
Ліна5 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| У Міщенко була перша консультація. Дуже професійно і тепло. Відразу відчула, що перебуваю під надійним захистом.
|
|
| |
uzetka | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Колосова Олеся - просто знахідка! Детально розповідає про всі зміни, підказує, як справлятися з труднощами вагітності.
|
|
| |
Аллуся | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Міщенко Ольга - моя лікарка на всі часи! Доброзичлива, досвідчена. Дякую їй за мого здорового малюка.
|
|
| |
Elza77 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Колосова Олеся - казковий лікар! Вона просто закохана у свою роботу. Рекомендую всім майбутнім мамам!
|
|
| |
лялька | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Після консультації у Міщенко залишилася в захваті. Така індивідуальна підхід і увага! Дуже задоволена.
|
|
| |
zzoyya | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Дівчата, підкажіть як записатися до цих лікарів?
|
|
| |
Аллуся | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Ольга Опанасівна приймає в клініці Лікаріум Генуезька 1/2, телефони 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Taira | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Олеся Василівна приймає в МКЛ №10 на Малиновського, контактний телефон 096-671-75-63.
|
|
| |