Планування вагітності з чого почати в Одесі
|
|
TSERA | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Планування вагітності з чого почати в Одесі
Дорогі форумчанки, підкажіть, будь ласка, де можна знайти досвідченого гінеколога, що спеціалізується на плануванні вагітності? Якщо у вас є позитивний досвід з конкретним лікарем, буду вдячна за рекомендації!
|
|
| |
Зінуля | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Привіт дівчатка! Планувала вагітність і звернулася до лікаря Міщенко Ольги Опанасівни. Дуже задоволена її професіоналізмом та увагою. Рекомендую!
|
|
| |
AndromedКa | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Так, Міщенко - мій лікар теж! Вона так терпляче відповідає на всі запитання, завжди на зв'язку. Найкращий гінеколог!
|
|
| |
Ліанаа | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| А я була у Колосової Олесі Василівни. Теж чудовий фахівець! Вона так докладно все пояснює, що в мене навіть страхи відпали.
|
|
| |
MUMMY | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я у Колосової! Вона теж розумниця. Допомогла мені в кожному етапі вагітності. Якщо у вас ще немає лікаря, сміливо записуйтеся!
|
|
| |
Осинка | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Дівчатка, дякую за поради! Планую вагітність і хочу вибрати хорошого лікаря. Залиште координати Міщенко та Колосової?
|
|
| |
AndromedКa | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я у Міщенко була і залишилася дуже задоволеною. Вона така уважна, що слів немає. Сміливо записуйся! Залишаю вам її координати - Ольга Опанасівна приймає в клініці Лікаріум, записатися на прийом можете за телефонами - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Ліанаа | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Записатися до Олесі Василівни можна телефоном - 0966717563, не пошкодуєте. Я вдячна їй за кожен момент моєї вагітності.
|
|
| |
Cleopatra | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Колосова теж не підведе! Мені допомогла пройти всі випробування вагітності з посмішкою.
|
|
| |
ЛЛаура | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Пройшла весь шлях вагітності з Міщенко. Дуже вдячна за її професіоналізм.
|
|
| |
Leon4a | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| У мене досвід із Колосовою. Дуже професійна, дає корисні поради, завжди на зв'язку. Якщо у вас сумніви, спробуйте її!
|
|
| |
Іві | Повідомлення # 12 |
Сержант
| У Міщенко була під час першої вагітності. Зараз теж до неї записалася. Жодних сумнівів немає, знаю, що все буде чудово.
|
|
| |
Nara | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Підтримую! Колосова О.В. - це як ангел-охоронець для вагітних. З таким лікарем навіть труднощі вагітності здаються легкими.
|
|
| |