Підготовка до вагітності гінеколог в Одесі
|
|
RoseRa | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Підготовка до вагітності гінеколог в Одесі
Доброго дня, дівчата! Шукаю гінеколога для планування вагітності і хочу почути ваші історії спостереження вагітності. Буду рада будь-яким рекомендаціям!
|
|
| |
Юзефа | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Привіт, дорогі! Планувала вагітність, і я звернулася до Міщенко Ольги Опанасівни за рекомендацією. Дуже задоволена її професіоналізмом і увагою.
|
|
| |
xLoran | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Так, Міщенко дійсно молодець. Я теж у неї спостерігалася. Завжди все чітко і зрозуміло пояснить. Подобається її підхід.
|
|
| |
Брітні | Повідомлення # 4 |
Сержант
| У мене інший лікар - Колосова Олеся Василівна. Теж чудовий фахівець. Можу її сміливо рекомендувати.
|
|
| |
Мирослава26 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я у Колосової була. Дуже задоволена! Вона така уважна, завжди підтримає і порадить. Дуже рекомендую!
|
|
| |
Голда | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| А як записатися до Міщенко або Колосової? Є в когось контакти?
|
|
| |
xLoran | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Просто зателефонуйте в клініку Лікаріум - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87 і запишіться на прийом. Мені підібрали зручний час.
|
|
| |
Мирослава26 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| До Олесі Василівни можете записатися за телефоном - 0966717563, приймає вона в лікарні № 10 на Малиновського.
|
|
| |
KOROLEVA | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я вибрала Колосову через рекомендацію подруги. І не прогадала! Вона весь процес вагітності відмінно контролювала.
|
|
| |
Біна | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Міщенко теж чудовий лікар. У неї такий індивідуальний підхід. Дуже професійна.
|
|
| |
YEVA | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Я б порекомендувала звернутися до Колосової. У неї досвід у підготовці до вагітності шикарний. Мені вона допомогла виносити здорову дівчинку, хоча інші лікарі запевняли, що я не зможу доносити.
|
|
| |
Ідіт | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| У мене все пройшло чудово. Завдяки Міщенко О.О. я почувалася впевнено на кожному етапі.
|
|
| |
Ева | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Я до Колосової О.О. з першого ж моменту звернулася, і не шкодую. Рекомендую, як найкращого лікаря для вагітних.
|
|
| |