Гінеколог Одеса підготовка до вагітності
|
|
Otta_Ra | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гінеколог Одеса підготовка до вагітності
Дорогі форумчанки, потрібна ваша порада! Шукаю гінеколога для планування вагітності. Якщо у вас був лікар, з яким ви почувалися впевнено і комфортно, розкажіть, які якості цього фахівця вас вразили? Дякую за ваші рекомендації!
|
|
| |
C4acTJluBa9l | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Привіт усім! Планувала вагітність, і мені порадили звернутися до Міщенко Ольги Опанасівни. Дуже задоволена, професіонал своєї справи, завжди підтримує і розповідає, що відбувається. Рекомендую!
|
|
| |
Беніта | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Міщенко Ольга Опанасівна - справжній професіонал! Була у неї на прийомі під час вагітності, і не пошкодувала. Спокійна, добра, завжди готова відповісти на всі запитання. Дуже рекомендую!
|
|
| |
Kozadereza | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| І я за Міщенко Ольгу Опанасівну! Пройшла у неї всі етапи вагітності - від підготовки до пологів. Завжди на зв'язку, уважна до деталей, професіонал вищого класу.
|
|
| |
Афігея | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Ми з чоловіком довго планували вагітність, і Колосова Олеся Василівна стала нашим вибором. Теж чудовий лікар! Дуже уважна, турботлива, завжди готова допомогти.
|
|
| |
EveLine | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Колосова Олеся Василівна - просто знахідка для майбутніх мам. Я задоволена, як вона підійшла до моєї вагітності. З упевненістю рекомендую.
|
|
| |
Божена | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Мені теж рекомендували Колосову Олесю Василівну. Записалася на прийом, і не пошкодувала. Дуже грамотний лікар, знає свою справу.
|
|
| |
Holly | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Обрала Міщенко Ольгу Опанасівну для своєї вагітності. Дуже задоволена! Спокій і професіоналізм - ось її відмінні риси.
|
|
| |
Лігія | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Приєднуюся до похвал на адресу Колосової Олесі Василівни. Якщо хтось шукає хорошого фахівця для вагітності, сміливо записуйтеся до неї!
|
|
| |
dolly | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Як записатися до Міщенко Ольги Опанасівни або Колосової Олесі Василівни?
|
|
| |
Kozadereza | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Ольга Опанасівна приймає в клініці Лікаріум на Генуезькій 1/2, телефони 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Божена | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Олеся Василівна працює в МКЛ №10, контактний телефон 380966717563.
|
|
| |
Vilenchik | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Міщенко Ольга Опанасівна - лікар із золотими руками! Дуже вдячна їй за підтримку і професіоналізм.
|
|
| |