Підготовка до вагітності аналізи в Одесі
|
|
Sms-ka | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Підготовка до вагітності аналізи в Одесі
Дівчата, потрібна ваша допомога! Шукаємо гінеколога для підготовки до вагітності, і хотілося б почути рекомендації від тих, хто вже пройшов цей етап. Якщо у вас є лікар, якого ви б порадили. Дякую заздалегідь за відгуки!
|
|
| |
Kapri | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Планувала вагітність, і мені пощастило знайти Міщенко Ольгу Опанасівну. Вона справжній професіонал, турботлива й уважна. Дуже задоволена результатами і вам раджу!
|
|
| |
Азіза | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Точно! Я теж була у Міщенко під час своєї вагітності. Вона завжди готова відповісти на всі запитання і створює атмосферу впевненості. Рекомендую!
|
|
| |
3a6aBHa9I | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| А я записалася до Колосової Олесі. Теж чудова лікарка! Вона тактовно підходить до кожного випадку і детально пояснює все, що цікавить. Рекомендую її!
|
|
| |
Гуля | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Дякую за рекомендації! А як ви записувалися до Міщенко або Колосової? Чи треба заздалегідь телефонувати, чи можна просто підійти в клініку?
|
|
| |
Азіза | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| До Міщенко бажано записуватися заздалегідь за телефонами - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
FaMy | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я теж була у Колосової, і вона просто диво! Записувалася за телефоном - 0966717563, вона дала зручний час.
|
|
| |
Джулі | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Була у Міщенко і залишилася задоволеною. Дуже уважна і професійна лікарка! Вам точно варто записатися до неї.
|
|
| |
himeow | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я спостерігалася у Колосової. Записувалася за пару тижнів до бажаної дати, все швидко і без проблем. Вона дійсно чудовий фахівець!
|
|
| |
Доля | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Записувалася до Міщенко за місяць до бажаної дати, все пройшло гладко. Вона така терпляча і завжди готова допомогти!
|
|
| |
Katosha | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Колосова також чудовий варіант. Я відчувала себе в надійних руках. Записуйтеся, не пошкодуєте!
|
|
| |
Келен | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| У Колосової все просто і швидко! Дуже задоволена її професіоналізмом.
|
|
| |
LorikoSant | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Дякую за рекомендації! Записалася до Міщенко, і в мене тільки позитивні враження. Усім раджу!
|
|
| |