Приватний гінеколог Одеса
|
|
Анархистка | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Приватний гінеколог Одеса
Дівчата, потрібна ваша допомога! Шукаю гінеколога з хорошим досвідом у лікуванні гінекологічних захворювань. Якщо у вас є лікар, якого ви б порадили, розкажіть, будь ласка.
|
|
| |
Жакі | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Просто не можу не поділитися своїм захопленням від відвідувань Колосової Олесі Василівни! Кілька разів була у неї на прийомі, і щоразу йду в захваті. Грамотний фахівець, завжди відповість на всі питання і проведе ретельний огляд. Результати лікування теж вражають! Однозначно рекомендую.
|
|
| |
Анитка | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Згодна на всі 100%! Колосова Олеся Василівна - просто знахідка! Атмосфера на її прийомі така комфортна, що забуваєш про сором. Лікування у неї - це як догляд за собою з любов'ю. Обов'язково ще повернуся!
|
|
| |
Феня | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Так само була приємно здивована лікарськими якостями Колосової! Дуже делікатна, завжди уважно слухає, і що для мене важливо, інформує про все в процесі лікування. Сміливо рекомендую!
|
|
| |
АкираКА | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| А в нас у місті ще є чудова лікарка - Міщенко Ольга Опанасівна! Дуже уважна, делікатна, і лікування в неї - це просто вищий рівень! Велике спасибі їй за турботу.
|
|
| |
Зарія | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Не можу втриматися, щоб не додати свої захоплені відгуки про Міщенко Ольгу Опанасівну! Професіонал своєї справи, завжди тримає в курсі, і лікування у неї проходить як по маслу.
|
|
| |
Настюша | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Так, Міщенко дійсно дивовижний лікар! У мене був випадок термінового лікування, і вона впоралася на ура. Завдяки її професіоналізму, процес лікування був чудовий.
|
|
| |
Коллі | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Колосова і Міщенко - найкращі в Одесі! Ніколи не підводять, завжди на висоті.
|
|
| |
AFRODITA | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Як можна до них записатися?
|
|
| |
Настюша | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Ольга Опанасівна веде прийом у клініці Лікаріум на Генуезькій 1/2, телефони клініки - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Анитка | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Колосова О.В. працює в лікарні № 10 на Малиновського, її контактний номер телефону - 0966717563.
|
|
| |
Sweetums | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Нещодавно була у Колосової вперше, і тепер я розумію, чому її так хвалять. Кращого лікаря і не знайти! Дякую, що підказали!
|
|
| |
лерка | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Завжди була скептично налаштована до лікарів, але Колосова і Міщенко розвіяли всі мої сумніви. Записалася на прийом, і не шкодую жодного разу!
|
|
| |