Приватний гінеколог в Одесі
|
|
Natali6a | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Приватний гінеколог в Одесі
Вітаю всіх! Нещодавно зіткнулася з гінекологічними проблемами і шукаю досвідченого лікаря-гінеколога. Якщо в когось із вас є позитивний досвід із конкретним лікарем, розкажіть, будь ласка, як він допоміг вам і наскільки ви задоволені результатами?
|
|
| |
Тигpyля | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Дівчата, була у Колосової О.В. кілька разів - лікар чудовий! Дуже грамотна, завжди уважно вислуховує і детально відповідає на запитання. Результати лікування мене вразили. Рекомендую!
|
|
| |
Асель | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Підтверджую! Колосова - чудовий фахівець. Ретельні огляди, жодного дискомфорту. Зрозуміла одразу, що буду звертатися ще й тільки до неї.
|
|
| |
Sandra20 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Колосова - чудовий професіонал! Дуже задоволена її прийомом. Атмосфера комфортна, результати чудові. Рекомендую всім!
|
|
| |
Багіра | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Як записатися до Колосової? Мені потрібен такий професіоналізм! Підкажіть, будь ласка.
|
|
| |
Асель | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Записатися до Колосової можна за номером телефону - 0966717563, приймає в МКЛ № 10 на Малиновського.
|
|
| |
Jalin | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| А я б хотіла порекомендувати Міщенко О.О. - ще один класний лікар! Дуже уважна і делікатна. Інформує вас на кожному етапі лікування. Рекомендую!
|
|
| |
Авая | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Міщенко - мій лікуючий лікар. Завдяки їй пройшло лікування на найвищому рівні. Дуже задоволена результатами!
|
|
| |
Tilestra | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Величезна подяка Міщенко! Я їй довірила своє здоров'я, і результати лікування мене просто захопили.
|
|
| |
Бану | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Приєднуюся до рекомендацій щодо Міщенка. Дуже уважний лікар, завжди дає повну інформацію про лікування.
|
|
| |
girl | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Як записатися до Міщенка? Може, хто знає?
|
|
| |
Jalin | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Звісно, тримайте - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87 - клініка Лікаріум, там приймає Ольга Опанасівна.
|
|
| |
Капризка | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Дівчатка, висловлю свою думку: я була в багатьох гінекологів в Одесі і, на мій погляд, Міщенко О.А. і Колосова О.В. - найкращі гінекологи міста.
|
|
| |