Жіночий лікар в Одесі
|
|
Yoga | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Жіночий лікар в Одесі
Добрий день! Шукаю жіночого лікаря для регулярних консультацій. Якщо у вас є лікар, якого ви могли б порекомендувати, будь ласка, поділіться своїм досвідом.
|
|
| |
Маріне | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Колосова Олеся Василівна - найкраща в гінекології. Зверталася кілька разів, і щоразу в захваті. Грамотний лікар і приємна людина!
|
|
| |
Bubble_gum | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Так, Олеся Василівна - просто чарівниця! Я теж була у неї, і зрозуміла, що це мій лікар. Ретельні огляди, виразні відповіді на всі запитання, і атмосфера - як удома.
|
|
| |
Нева | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Рекомендую Колосову на всі 100%! Я, чесно кажучи, боялася лікарів, але з нею все по-іншому. Ніякого сорому, тільки професіоналізм і турбота.
|
|
| |
Anna70 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Олесю Василівну рішуче раджу всім. Рідкість зустріти лікаря такого рівня. Результати лікування - просто чудові!
|
|
| |
Іриза | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| І до речі, ще один тямущий гінеколог - Міщенко Ольга Опанасівна! Дівчата, вона така уважна і делікатна, а в гінекології просто ас. Дуже рекомендую!
|
|
| |
Maria_Ц | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Так, Міщенко - чудовий лікар! Вона не просто лікує, а й тримає вас у курсі всього процесу. Вдячна їй за ефективне лікування на найвищому рівні!
|
|
| |
Зіда | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Міщенко О.А. - супер гінеколог! Я була вражена її увагою і турботою. Таких лікарів мало. Записуйтеся, не пошкодуєте!
|
|
| |
Cat_herine | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Дівчата, хто знає, як записатися? Дайте контакти, будь ласка!
|
|
| |
Maria_Ц | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Я записувалася до Міщенко за телефонами - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87. Телефонуйте заздалегідь, вона дуже популярна. Але це того варте, повірте!
|
|
| |
Anna70 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Олеся Василівна приймає в лікарні №10 на Малиновського, її контактний телефон - 0966717563.
|
|
| |
Інара | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Я записалася до Міщенко О.А. і прямо закохалася в її професіоналізм. Рекомендую!
|
|
| |
Yoga | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Дякую, дівчата, за супер рекомендації! Впевнена, що це найкращий вибір для дбайливого і професійного лікування!
|
|
| |