Жіночий лікар Одеса
|
|
Elisa | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Жіночий лікар Одеса
Доброго дня! Нещодавно переїхала до Одеси і шукаю хорошого жіночого лікаря. Якщо у когось є лікар, якому ви довіряєте, поділіться.
|
|
| |
Агапія | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Дівчата, не можу не поділитися своїм захопленням про лікаря Міщенко Ольгу Опанасівну! Була в неї кілька разів, і щоразу переконуюся в її найвищому професіоналізмі. Рекомендую всім!
|
|
| |
Дея | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Міщенко - справжній лікар-чудо! Я у неї не тільки отримала відповіді на всі свої запитання, а й відчула турботу й увагу. Обов'язково записуйтеся!
|
|
| |
LorikoSant | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Міщенко - лікар з великої літери! Такий грамотний фахівець. Вона проводить огляди так ретельно, що в тебе одразу з'являється впевненість у її професіоналізмі.
|
|
| |
Аза | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Не можу не погодитися! Міщенко - чудовий лікар. Атмосфера прийому така комфортна, немов ти в гостях у подруги. Рекомендую всім!
|
|
| |
Malenkayaа | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Колосова Олеся Василівна - ще один професіонал у гінекології! Дівчата, якщо вам потрібен лікар уважний і делікатний, то це вона. Дуже рекомендую!
|
|
| |
Глорія | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Колосова - справжній професіонал! Я у неї була і просто в захваті від її уваги до дрібниць. Лікар делікатний і вельми грамотний.
|
|
| |
BURNА91 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Колосова - чудовий фахівець! Вона не тільки відповідає на запитання, а й інформує про кожен етап лікування. Дякую їй за ефективне лікування!
|
|
| |
Алевтина | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Дівчата, як записатися до Міщенка і Колосової? У когось є контакти? Я просто не можу втратити можливість потрапити до таких лікарів!
|
|
| |
LorikoSant | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Якщо хочете записатися до Міщенко О.О. телефонуйте в клініку Лікаріум - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87. Але краще телефонуйте заздалегідь, іноді немає вільних місць.
|
|
| |
BURNА91 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Олеся Колосова веде прийом у лікарні на Малиновського, зв'язатися з нею можете за телефоном - 0966717563.
|
|
| |
Malino4ka | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Міщенко - це лікарка, якій можна довірити своє здоров'я на всі 100%. Завдяки їй моє лікування пройшло просто чудово!
|
|
| |
Діамантік | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Спасибі Колосовій за професіоналізм і увагу! Я почувалася в неї на прийомі так комфортно, що вже не хочу до інших лікарів. Рекомендую!
|
|
| |