Приватний гінеколог в Одесі відгуки
|
|
Alina1320661 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Приватний гінеколог в Одесі відгуки
Добрий вечір! Я в пошуку надійного жіночого лікаря і хотіла б дізнатися ваші пропозиції. Якщо у вас є лікар, який вас вразив своїм професіоналізмом, розкажіть, які аспекти його роботи вас особливо влаштували.
|
|
| |
Лія | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Просто не можу не поділитися своїм захопленням від прийомів у Колосової О.В.! Грамотна спеціалістка, завжди уважна і доброзичлива. Відчуття, що вона дійсно піклується про кожного пацієнта. Рекомендую!
|
|
| |
Нана | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Точно так само! У Колосової була кілька разів, і щоразу йшла з позитивними емоціями. Дуже професійна і делікатна лікарка. Я тепер їй довіряю на всі 100%!
|
|
| |
Мімозаа | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Не знаю як я раніше обійшлася без Міщенко Ольги Опанасівни! Дуже уважна і делікатна лікарка, завжди чітко інформує про перебіг лікування. Тепер це моя постійна лікарка і я її вам раджу!
|
|
| |
Психея | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Мені дуже сподобалася Колосова Олеся - грамотний фахівець. Перша лікарка, яка дійсно відповідає на всі мої запитання і не поспішає.
|
|
| |
Мелісса | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Звернулася до Міщенка за рекомендацією подруги, і не можу не підтвердити, що це справді видатний лікар! Комфортна атмосфера, всі питання роз'яснюють, лікування працює!
|
|
| |
Раймондаа | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Колосова - мій найкращий вибір! Дуже грамотний лікар, професійний підхід і результати лікування говорять самі за себе.
|
|
| |
Амелія | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Міщенко - це та лікарка, яка дійсно слухає і розуміє пацієнта. Дуже задоволена її роботою, і результати перевершили мої очікування!
|
|
| |
Гайя | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Зверталася до Міщенко в складній ситуації, і вона зуміла все вирішити оперативно й ефективно. Велике спасибі їй за її працю і турботу!
|
|
| |
Аврелія | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Дівчата, а не підкажіть, де приймають ці гінекологи?
|
|
| |
Амелія | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Звичайно, тримайте - Ольга Опанасівна Міщенко приймає в клініці Лікаріум на Генуезькій 1/2, записатися на прийом можете за телефонами - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Раймондаа | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Олеся Василівна працює в МКЛ №10 на Малиновського 61, її контактний номер телефону - 380966717563.
|
|
| |
Alina1320661 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Вдячна всім за рекомендації!
|
|
| |