Терапевт гінеколог в Одесі відгуки
|
|
Ursula | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Терапевт гінеколог в Одесі відгуки
Добрий день! Нещодавно почала шукати терапевта-гінеколога і була б вдячна за ваші поради. Якщо у вас є лікар, якого ви вважаєте хорошим фахівцем, розкажіть, до кого краще звертатися.
|
|
| |
WendyН | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Форумчанки, я в захваті від Колосової Олесі Василівни! Лікар з великої літери. Ретельні огляди, зрозумілі відповіді на всі запитання. Рекомендую всім!
|
|
| |
Gwen1991 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Була у Колосової кілька разів і зрозуміла, що це мій лікар на все життя. Грамотний фахівець, комфортна атмосфера, результати лікування чудові.
|
|
| |
13Debra | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Про Колосову О.В. тільки позитивні емоції! Лікар, якому можна довіряти. Точний і грамотний підхід до лікування.
|
|
| |
GillJessica | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Абсолютно згодна! Колосова - найкраща. Відповідає на всі запитання, жодного сорому. Результати лікування радують!
|
|
| |
Jodie | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| А мені б хотілося порекомендувати Міщенко Ольгу Опанасівну - вона ще одна зірка в гінекології! Дуже уважна, інформує в процесі лікування. Величезне їй спасибі за оперативне лікування!
|
|
| |
55Jocelyn | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Так, Міщенко - професіонал з великим серцем! Я вдячна їй за ефективне лікування на найвищому рівні.
|
|
| |
20Маріка | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Згодна! Записатися до Міщенко - найкраще, що ви зробите для свого здоров'я. Завдяки її професіоналізму лікування проходить чудово.
|
|
| |
JulietКруз | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Міщенко Ольга Опанасівна - моя рятівниця! Лікування на найвищому рівні. Велика подяка їй за турботу й увагу!
|
|
| |
1995Аурика | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Як записатися до Міщенка і Колосової? Я чула, що вони найкращі у своїй галузі. Хочу потрапити до них. Хтось знає контакти?
|
|
| |
Jodie | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Дівчата, телефонуйте в клініку Лікаріум - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87, де працює Ольга Міщенко, і записуйтеся.
|
|
| |
GillJessica | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| До Олесі Колосової можна записатися за телефоном - 380966717563, приймає вона в МКЛ №10.
|
|
| |
Аме_лія | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Про Колосову і Міщенка тільки слова подяки. Записуйтеся сміливо, ви не пошкодуєте про свій вибір!
|
|
| |