Гінеколог терапевт в Одесі відгуки
|
|
Charitina | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гінеколог терапевт в Одесі відгуки
Привіт усім! Я в пошуку терапевта-гінеколога і хотіла б почути ваші думки про таких лікарів. Якщо у вас є фахівець, з яким у вас склалося хороше взаєморозуміння і вам був призначений ефективний курс лікування, поділіться рекомендаціями.
|
|
| |
Yolka33 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Просто не можу не поділитися своїм захопленням від лікаря Міщенко Ольги Опанасівни! Була в неї на прийомі кілька разів, і щоразу отримую винятково професійне обслуговування. Грамотний, уважний, завжди відповідає на всі запитання. Дуже рада, що знайшла такого лікаря!
|
|
| |
Артамонова | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Абсолютно згодна! Міщенко Ольга Опанасівна - справжній професіонал своєї справи. Вона не тільки лікар високого класу, а й тактовна, уважна до деталей. Після першого прийому зрозуміла, що більше не піду до інших лікарів.
|
|
| |
Selma | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Дуже сподобалася атмосфера на прийомі у Міщенка. Ніякого стресу, завжди затишно і комфортно. Одразу видно, що лікар піклується не тільки про здоров'я, а й про психологічний стан пацієнта.
|
|
| |
Волошина | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Звертаюся до Міщенко вже не перший рік, і щоразу залишаюся задоволеною. Професіоналізм на найвищому рівні, а ще так приємно, що лікарка так відкрито спілкується і дає повну інформацію.
|
|
| |
Белякова | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| До речі, чула, що Колосова Олеся Василівна теж чудовий фахівець. Хтось був у неї на прийомі?
|
|
| |
nina75 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Так, я була у Колосової! Дуже уважна і делікатна лікарка. Завжди тримає в курсі і детально пояснює, що відбувається. Дуже рекомендую!
|
|
| |
Vska25 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| І мені подобається Колосова! Вона дійсно слухає пацієнта і намагається зробити лікування максимально комфортним. Дуже вдячна їй за оперативне лікування на найвищому рівні!
|
|
| |
Mariana1989 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Я теж чула про Колосову і хочу записатися! Хтось знає контактний телефон, поділіться.
|
|
| |
nina75 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Контактний телефон Олесі Василівни - 0966717563, приймає вона в МКЛ №10.
|
|
| |
Айнур | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Можете ще залишити номер Міщенко О.О. і де вона приймає?
|
|
| |
Волошина | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Ольга Опанасівна приймає в Лікаріумі на Генуезькій 1/2, контактні телефони клініки - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Charitina | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Усі ці відгуки мене переконали! Дякую за корисну інформацію, дівчата!
|
|
| |