Гінеколог приватна клініка в Одесі
|
|
Azure | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гінеколог приватна клініка в Одесі
Вітаю всіх! Шукаю рекомендації щодо терапевта-гінеколога в приватній клініці. Якщо у вас є лікар, який надає послуги в приватній практиці, розкажіть.
|
|
| |
valentine21 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Дівчата, я просто в захваті від лікаря Колосової Олесі Василівни! Кілька разів була на прийомі і зрозуміла, що це саме той лікар, на якого можна покладатися. Грамотна, відповідає на всі запитання, огляди проводить дуже ретельно. Рекомендую із задоволенням!
|
|
| |
1Betty6 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Колосова - справжній професіонал! Завжди радує, як докладно і зрозуміло відповідає на всі мої запитання. Атмосфера на прийомі така, ніби ти на чай до подруги. Результати лікування вражають!
|
|
| |
28Tatyana | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Я також у захваті від Колосової. Її професіоналізм просто вражає. Вона проводить огляди дуже ретельно, кожне питання пацієнта не залишається без уваги. Рекомендую всім!
|
|
| |
5Мила5 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Колосова - це найкращий лікар! Після кількох прийомів зрозуміла, що знайшла найкращого фахівця. Завжди почуваюся впевнено та комфортно. Рекомендації - тільки позитивні!
|
|
| |
7Popova6 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| А я рекомендую Міщенко О.О.! Це не просто лікар, це справжній професіонал своєї справи. Атмосфера прийому на висоті, і результати лікування говорять самі за себе. Спробуйте, не пошкодуєте!
|
|
| |
FillOlga | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Міщенко Ольга Опанасівна - дуже уважний і делікатний лікар. Дякую їй за оперативне лікування на найвищому рівні. Рекомендую з упевненістю!
|
|
| |
Jenny77 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Дуже задоволена професіоналізмом Ольги Міщенко та увагою до деталей. Вона не тільки лікує, а й інформує про кожен крок.
|
|
| |
Kiwi3 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Дівчата, підкажіть, як записатися? У мене чули, що вони чудові лікарі. Якщо є контакти або рекомендації, буду вдячна!
|
|
| |
7Popova6 | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Ольга Міщенко приймає в клініці Лікаріум, записатися можна за телефонами - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
5Мила5 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Олеся Колосова приймає в приватному кабінеті при лікарні на Малиновського, її контактний телефон - 0966717563.
|
|
| |
Elenochka8 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Колосова - лікар, якого можна тільки рекомендувати! Дуже задоволена результатами лікування та її увагою. Якщо ви думаєте, куди записатися, обирайте її!
|
|
| |
EmmaSky | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Міщенко - найкращий гінеколог! Професіоналізм, увага, і результати - все на найвищому рівні. Велике їй спасибі і всім раджу!
|
|
| |