Гінеколог приватний Одеса відгуки
|
|
HarperSofia | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гінеколог приватний Одеса відгуки
Доброго дня! Шукаю рекомендації щодо терапевта-гінеколога в приватній клініці. Якщо у вас є лікар, який працює в приватній практиці і залишив позитивне враження, поділіться, будь ласка, які особливості його роботи ви б виділили?
|
|
| |
Шура1990 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Дівчата, я просто в захваті від лікаря Колосової Олесі Василівни! Відвідала її кілька разів, і тепер впевнено знаю, що це моя лікарка на довгі роки. Грамотна, уважна, створює таку затишну атмосферу на прийомі. Рекомендую всім!
|
|
| |
Zolotko80 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Колосова - справжній професіонал! Відповідає на всі запитання розгорнуто і зрозуміло, огляди проводить дуже ретельно. Атмосфера прийому така, що абсолютно не відчувається сорому. Результати лікування мене повністю задовольняють.
|
|
| |
Грейс | Повідомлення # 4 |
Сержант
| У мене тільки позитивні враження від Колосової. Це не просто лікар, це ще й турботлива людина. Прийом проходить легко і без напруження. Лікар моєї мрії!
|
|
| |
Добрава | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Теж хочу порадити Колосову. Лікар, з яким немає сорому обговорити свої проблеми. Я відчуваю, що перебуваю в надійних руках. Рекомендую всім!
|
|
| |
Кирилла | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| А ще я хочу поділитися чудовим враженням від лікаря Міщенко Ольги Опанасівни. Вона також прекрасний фахівець. Уважна, делікатна, завжди інформує про перебіг лікування. Вдячна їй за оперативне втручання на вищому рівні!
|
|
| |
Кора | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Міщенко - це лікарка, якій можна повністю довіритися. Вона не тільки професіонал у своїй справі, а й чудова людина. Я їй дуже вдячна за підтримку і увагу!
|
|
| |
shevchuk5 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Дівчата, як можна записатися до Колосової та Міщенка? У них такі хороші відгуки, хочу теж потрапити до таких чудових лікарів. Якщо у когось є контакти, поділіться, будь ласка!
|
|
| |
Кора | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Міщенко Ольга Опанасівна, клініка Лікаріум Генуезька 1/2, телефони 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Zolotko80 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Колосова Олеся Василівна, МКЛ №10, контактний телефон 380966717563.
|
|
| |
Всеслава | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Завдяки Міщенко лікування стало для мене не просто процесом, а турботою про себе. Вона не просто лікар, а справжній хранитель здоров'я. Рекомендую з упевненістю!
|
|
| |
Горислава | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Спасибі Колосовій за її професіоналізм! Я відчуваю, що моє здоров'я в надійних руках. Якщо є можливість потрапити до неї, не пропустіть!
|
|
| |
ОliviaВалерія | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Колосова і Міщенко - це лікарі, яким можна довірити своє здоров'я на всі 100%. Професіоналізм, увага і результати - просто чудові!
|
|
| |