Лікування тазового болю в жінок Одеса
|
|
Alpha | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Лікування тазового болю в жінок Одеса
Вітаю! Шукаю рекомендації щодо лікаря, який спеціалізується на лікуванні тазового болю в жінок. Якщо у вас є досвід лікування у такого лікаря, який допоміг вам впоратися з цією проблемою, поділіться, будь ласка, вашими враженнями.
|
|
| |
Amira | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Дівчата, була у Колосової з тазовим болем, і вона - професіонал! Обстеження, увага, ефективне лікування - все просто на вищому рівні. Дуже задоволена результатами!
|
|
| |
Nastua07 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Теж звернулася до Колосової. Це лікарка, яка знає, як впоратися з тазовим болем. Дуже грамотна і професійна. Рекомендую всім!
|
|
| |
Агафонова | Повідомлення # 4 |
Сержант
| А я зверталася до Міщенко з тазовим болем і залишилася задоволеною. Вона не тільки чудовий лікар, а й тактовний психолог. Лікування - ефективне!
|
|
| |
Svyatoslava000 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Так, Міщенко - моя рятівниця! З нею я зрозуміла, що тазовий біль може бути переможений. Лікування проведено так, що я почуваюся абсолютно здоровою. Дуже вдячна!
|
|
| |
Caroline | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Колосова і Міщенко - це лікарі, до яких варто звертатися! З тазовим болем не варто мучитися, просто записуйтеся і вони вам допоможуть. Ці лікарі знають, що роблять!
|
|
| |
Sashhha | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Міщенко - лікар із золотими руками! Дуже задоволена лікуванням тазового болю. Якщо комусь цікаво, як записатися до Ольги Опанасівни, раджу телефонувати в клініку Лікаріум - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Irada | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Колосова - це не просто лікар, це справжній талант! Вона допомогла мені з тазовим болем, і я тепер почуваюся чудово. Рекомендую!
|
|
| |
Павла789 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Міщенко - лікарка, якій можна повністю довіритися! Звернулася з тазовим болем, і вона провела лікування на найвищому рівні.
|
|
| |
Лапуля | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Дівчата, а координати Олесі Колосової можете залишити?
|
|
| |
Nastua07 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Тримайте - Олеся Колосова приймає в МКЛ №10 на Малиновського, її контактний телефон - 0966717563.
|
|
| |
Павлина | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Колосова і Міщенко - справжні маги в медицині! Консультувалася в обох із тазовим болем. Увага, ретельні обстеження, професійне лікування - просто чудово!
|
|
| |
МіаСофія | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Колосова і Міщенко - це найкращі лікарі з тазових болів! Звертайтеся, не пошкодуєте!
|
|
| |