Гінеколог лікування тазового болю в Одесі
|
|
AriaHope | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гінеколог лікування тазового болю в Одесі
Дівчатка, потрібна ваша порада! Шукаю лікаря, який спеціалізується на тазовому болю в жінок. Якщо у вас є лікар, з яким у вас був успішний досвід лікування цього неприємного стану, поділіться, будь ласка, які методи він використовує і які зміни ви помітили після лікування?
|
|
| |
Alevtina | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Дівчата, я зверталася до Міщенко О.О. з тазовим болем. Вона просто диво! Лікування провела на вищому рівні, результати вражаючі. Дуже рекомендую!
|
|
| |
Irinka8 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Ольга Опанасівна - справжній професіонал! Зверталася до неї з тазовим болем, і вона одразу поставила правильний діагноз. Лікування проведено якісно.
|
|
| |
Анеля | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| А я з тазовим болем звернулася до Колосової Олесі Василівни, і вона провела всі необхідні дослідження. Лікування на найвищому рівні. Рекомендую всім!
|
|
| |
Zolotareva | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Зверталася до Міщенко з тазовим болем, і вона просто молодець! Лікування пройшло на найвищому рівні.
|
|
| |
Екаttерина | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Колосова - лікар із золотими руками! Зверталася до неї з тазовим болем, і вона одразу визначила причину. Лікування ефективне.
|
|
| |
tatyannaa | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Міщенко Ольга - тепер мій постійний гінеколог! З тазовим болем до неї, і результати лікування мене вразили.
|
|
| |
Esmeralda | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Міщенко і Колосова - найкращі лікарі! З тазовим болем тільки до них, це єдині кваліфіковані лікарі в Одесі.
|
|
| |
Gala37 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Колосова - лікар із золотими руками! Лікування тазових болів у неї пройшло ефективно.
|
|
| |
1Tamarochka5 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Форумчани, цікаво, де приймають ці гінекологи?
|
|
| |
Zolotareva | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Якщо хочете потрапити до Ольги Міщенко записуйтеся в клініку Лікаріум - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Gala37 | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Олеся Колосова приймає в лікарні на Малиновського, записатися на прийом можете за телефоном - 0966717563.
|
|
| |
ОliviaКарина | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Колосова і Міщенко - це найкращі лікарі з тазових болів! Лікування провели на найвищому рівні. Раджу!
|
|
| |