Лікування альгоменореї Одеса
|
|
HarperКира | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Лікування альгоменореї Одеса
Дорогі форумчанки, звертаюся з проханням про рекомендацію. Шукаю лікаря-гінеколога, що спеціалізується на лікуванні альгоменореї. Якщо у вас є досвід із лікарем, який успішно допомагав жінкам із цим станом, поділіться, будь ласка.
|
|
| |
Марьямна | Повідомлення # 2 |
Сержант
| HarperКира, я зверталася до Міщенко Ольги в клініку Лікаріум. Вона дуже уважна і професійна. Спочатку провела повне обстеження, вислухала всі мої занепокоєння. Після ретельного аналізу призначила лікування, яке дало чудові результати. Її я можу сміливо рекомендувати.
|
|
| |
Владилена | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| А Колосова Олеся теж дуже кваліфікований гінеколог, особливо в лікуванні альгоменореї. Вона детально пояснила мені причини альгоменореї і запропонувала не тільки медикаментозне лікування, а й корекцію способу життя.
|
|
| |
Серафимка | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Я вибрала Колосову Олесю. Її лікування та рекомендації щодо дієти виявилися ефективними. Уже через кілька циклів помітила поліпшення.
|
|
| |
Нонна | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Міщенко Ольга завжди відкрита до запитань і детально пояснює, як працюють прописані препарати. Дуже задоволена результатами лікування.
|
|
| |
Селена | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Я, здається, піду до Колосової. Як записатися до неї?
|
|
| |
Серафимка | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Привіт! Я теж зверталася до Колосової. Можете їй зателефонувати 380966717563 і дізнатися, коли у неї є вільні прийоми.
|
|
| |
Роза456 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Супер! Я давно шукала лікаря, який би підходив до проблеми комплексно. Піду записуватися до Міщенко. Який телефон у її клініки?
|
|
| |
Марьямна | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Телефон у клініки Лікаріум, де приймає Міщенко О.О. - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Ребекка | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Дякую, дівчатка! Записалася на прийом до Колосової. Сподіваюся, що і мені допоможе.
|
|
| |
Клава44 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Обов'язково розкажіть потім, як пройшло! Удачі тобі.
|
|
| |
Solnyshko57 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| І мені цікаво дізнатися про результати. Діліться досвідом після візиту!
|
|
| |
HarperКира | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Дякую вам за інформацію! Буду телефонувати завтра. Сподіваюся, що і я знайду свого рятівника в особі Міщенко Ольги або Колосової Олесі.
|
|
| |