Лікування альгоменореї в Одесі
|
|
Slastёna | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Лікування альгоменореї в Одесі
Привіт, дівчата! Шукаю хорошого гінеколога, що спеціалізується на лікуванні альгоменореї. Хтось може порекомендувати хорошого лікаря?
|
|
| |
Raduga | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я лікувалася у Міщенко Ольги, і вона просто розумниця! Дуже уважна, завжди все пояснить і дасть корисні поради. Рекомендую!
|
|
| |
Nino0o | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Точно! Я теж була у Міщенко. Дуже професійна і добра лікарка. Лікування під її контролем дійсно допомогло впоратися з альгоменореєю.
|
|
| |
8Ulyana | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| У мене була проблема з альгоменореєю, і я звернулася до Колосової Олесі. Теж чудовий фахівець! Дуже делікатна і терпляча. Я задоволена результатом.
|
|
| |
Jenny77 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Міщенко Ольга була справжнім порятунком для мене! Вона не тільки надала професійне лікування, а й завжди була готова вислухати мої запитання і занепокоєння.
|
|
| |
Odesseya12 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| І я хочу підтримати рекомендацію щодо Колосової Олесі. Дуже грамотна лікарка, чудово розуміється на проблемах із менструаціями. Поради щодо способу життя, які вона дала, також виявилися корисними.
|
|
| |
Alexxandra | Повідомлення # 7 |
Сержант
| А як записатися до Міщенко Ольги або Колосової Олесі? Може, хтось підкаже?
|
|
| |
Jenny77 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Щоб записатися до Ольги Опанасівни, телефонуйте в клініку Лікаріум - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87, що знаходиться на Генуезькій 1/2.
|
|
| |
8Ulyana | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Колосова Олеся приймає в лікарні на Малиновського 61, її телефон за яким можете записатися на прийом - 0966717563.
|
|
| |
KoltsunIrina | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Мені сподобалася саме турбота Міщенко. Вона не просто лікує, а й підтримує емоційно. Це так важливо, коли стикаєшся з подібними проблемами.
|
|
| |
Kristy12 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Так, а ще Міщенко проводить додаткові обстеження, щоб врахувати всі нюанси. Це створює довіру до її професіоналізму.
|
|
| |
Lyona56 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Обов'язково запишіться до Колосової Олесі! Впевнена, що і ви будете задоволені результатом.
|
|
| |
KittY | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Дякую вам за інформацію! Буду дзвонити завтра. Сподіваюся, що і я знайду свого рятівника в особі Міщенко Ольги або Колосової Олесі.
|
|
| |