Лікування альгоменореї Одеса відгуки
|
|
MЭRI | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Лікування альгоменореї Одеса відгуки
Дівчата, потрібна ваша порада! Шукаю лікаря-гінеколога, що спеціалізується на лікуванні альгоменореї. Якщо у вас є лікар, який зміг допомогти вам із цим станом, поділіться, будь ласка.
|
|
| |
mia | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Привіт, дівчата! Хочу поділитися своїм досвідом щодо лікування альгоменореї. Звернулася до лікаря-гінеколога Міщенко Ольги. Дуже професійний підхід! Вона уважно вислухала всі мої проблеми, провела огляд і призначила лікування, яке дійсно допомогло. Рекомендую!
|
|
| |
Маргаритка | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Так, я теж зверталася до Міщенка. Дуже задоволена результатом! Вона не тільки виписала ліки, а й дала рекомендації щодо зміни способу життя. Зараз усе нормалізувалося, спасибі їй!
|
|
| |
JOLA | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я теж зверталася до Міщенка, і вважаю, що це чудовий вибір.
|
|
| |
Фурія | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Ого, звучить багатообіцяюче! Я давно страждаю від альгоменореї. Можливо, варто записатися до Міщенко Ольги? Як це зробити?
|
|
| |
Маргаритка | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Можете зателефонувати в їхню клініку Лікаріум - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87 і записатися на прийом. Вони зазвичай оперативно призначають дату.
|
|
| |
mariiaа | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Міщенко Ольга використовує комплексний підхід. Окрім ліків, вона радить змінити раціон, додати фізичну активність і проводить необхідні дослідження. Це дає хороші результати.
|
|
| |
KoLю4Kа | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| А хтось звертався до гінеколога Колосової Олесі? Теж хочу почути думки.
|
|
| |
BariJua | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Так, я була у Колосової. Теж дуже хороша лікарка! Вона дбайливо ставиться до пацієнтів, завжди готова вислухати і запропонувати ефективне лікування.
|
|
| |
BoLshe_ | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| У Колосової також комплексний підхід. Вона акцентує увагу на харчуванні, додає фізичну активність і призначає індивідуальне лікування.
|
|
| |
Cleopatra | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Складно вибрати! Обидва лікарі звучать як професіонали. Як ви зважилися, до кого звертатися?
|
|
| |
to4ka | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Я вибрала Колосову Олесю через її підхід до лікування та відгуки. Але, думаю, Міщенко теж чудовий лікар. Може, варто записатися на консультацію і дізнатися думку обох.
|
|
| |
Shock-o-lady | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Чудова ідея! Я теж думаю, що найкраще послухати обох лікарів перед остаточним рішенням. Я на даний момент проконсультувалася з Колосовою О.В. і залишилася задоволена. Залишаю вам її контактний телефон - 0966717563.
|
|
| |