Лікування альгоменореї в Одесі відгуки
|
|
Dreamy_Girl | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Лікування альгоменореї в Одесі відгуки
Привіт, дівчата! Хто-небудь стикався з альгоменореєю? Мучуся вже кілька місяців, шукаю хорошого лікаря-гінеколога, що спеціалізується на цій проблемі. Які у вас були результати лікування?
|
|
| |
Golden_Lady | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Dreamy_Girl, Так, я теж стикалася з альгоменореєю. Звернулася до лікаря Міщенко Ольги, і вона мені дуже допомогла. Дуже розумний фахівець!
|
|
| |
Pretty | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Дякую, Golden_Lady! Розкажи докладніше про свій досвід. Що конкретно допомогло?
|
|
| |
Golden_Lady | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Ну, насамперед, Ольга Опанасівна провела детальне обстеження і виявила причини моєї альгоменореї. Потім розробила індивідуальний план лікування, включно як з медикаментозною терапією, так і з рекомендаціями щодо способу життя. Регулярні консультації допомогли стежити за прогресом.
|
|
| |
Бунтарка | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Привіт, дівчатка! Теж шукаю лікаря з цього питання. Хтось звертався до Колосової Олесі?
|
|
| |
gvozdika | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Так, зверталася до Колосової Олесі. Теж хороший лікар! Вона також проводить детальне обстеження і приділяє увагу психологічному аспекту. Мені дуже допомогла впоратися з альгоменореєю.
|
|
| |
Akeno | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Дякую за інформацію! А як записатися до Міщенко Ольги або Колосової Олесі?
|
|
| |
Golden_Lady | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Ольга Міщенко приймає в клініці Лікаріум на Генуезькій 1/2, контактні телефони клініки - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
gvozdika | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Гінеколог Колосова Олеся Василівна працює в МКЛ №10 на Малиновського 61, контактний телефон 0966717563.
|
|
| |
Сhikka | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Для мене дуже важливими були поради щодо правильного харчування та фізичної активності. Міщенко Ольга порекомендувала мені регулярні заняття йогою, і це дійсно позначилося на моєму стані.
|
|
| |
Victori | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| А я звернула увагу на психологічну підтримку. Колосова Олеся розповіла мені про вплив стресу на менструальний цикл і допомогла розробити стратегії управління ним.
|
|
| |
Zenovа | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Так, згодна! Важливе не тільки лікування симптомів, а й робота з причинами. А ще регулярні медичні обстеження та аналізи допоможуть відстежувати динаміку.
|
|
| |
Dreamy_Girl | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Велике спасибі, дівчата, за інформацію та підтримку!
|
|
| |