Лікування порушення менструального циклу Одеса
|
|
Dai | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Лікування порушення менструального циклу Одеса
Привіт усім! Дівчатка, потрібна ваша допомога. Зіткнулася з якимись дивними проблемами в менструальному циклі, і вирішила звернутися до досвідченого лікаря-гінеколога. Можливо, хтось із вас уже був у Міщенко Ольги або Колосової Олесі? Поділіться своїм досвідом, будь ласка!
|
|
| |
Etsu | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я була у Міщенко Ольги не так давно. Вона просто дивовижна! Уважно вислухала всі мої проблеми з циклом, провела комплексне обстеження і запропонувала індивідуальний підхід до лікування. Її професіоналізм і делікатність мене вразили. Безумовно рекомендую!
|
|
| |
Елез | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Теж була у Міщенко. Погоджуся, що вона чудовий лікар! Компетентна, добра, завжди готова відповісти на всі запитання. Лікування, яке вона мені запропонувала, дало чудові результати. У мене цикл став більш стабільним. Рекомендую її з упевненістю!
|
|
| |
Chiyo | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| А я зверталася до Колосової Олесі. Вона теж дуже досвідчена спеціалістка. Підходить до питань системно, не пропускає жодної деталі. Мені сподобався її професіоналізм і терпіння. Лікування, яке вона запропонувала, також виявилося ефективним.
|
|
| |
Joricho20 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| У мене були проблеми з циклом, і я теж звернулася до Міщенко. Дуже детально вислухала всі мої симптоми і запропонувала комплексне лікування.
|
|
| |
Haruko | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| У Колосової був індивідуальний підхід. Вона рекомендувала мені змінити режим харчування, додати вітамінів і прописала ліки. Результати були помітні через кілька циклів.
|
|
| |
Natali6a | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| А Міщенко Ольга приймає в якій клініці? І як записатися на консультацію?
|
|
| |
Елез | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Ольга Опанасівна працює в клініці Лікаріум на Генуезькій 1/2, записатися можна за телефонами - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Hoshi | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Дякую за відгуки! Схоже, обидві лікарки дійсно професіонали. Як записатися до Колосової Олесі? Хтось знає контактні дані?
|
|
| |
Haruko | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Олеся Василівна приймає в МКЛ № 10 на Малиновського 61, її телефон для зв'язку - 0966717563.
|
|
| |
Izanami | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| А як щодо цін на консультації та лікування?
|
|
| |
Chiyo | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Ціни цілком адекватні, особливо з огляду на якість послуг. Але краще уточнити, там вам детально розкажуть.
|
|
| |
Kumiko | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Дякую за рекомендації, дівчата! Зараз піду записуватися. Сподіваюся, проблеми з циклом теж вирішаться.
|
|
| |