Лікування порушення менструального циклу в Одесі
|
|
Machiko | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Лікування порушення менструального циклу в Одесі
Привіт, дівчата! Хтось стикався з проблемами циклу і знайшов хорошого гінеколога? Мені потрібна консультація з досвідченим фахівцем.
|
|
| |
jennifer5557 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я зверталася до Міщенко Ольги. Її увага до деталей і компетентність у питаннях лікування циклу вразили мене. Результати теж не змусили себе чекати.
|
|
| |
Mine | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Колосова Олеся теж чудовий фахівець! Вона розробила для мене індивідуальний план лікування, враховуючи всі мої особливості. Дуже рекомендую!
|
|
| |
Magus | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я ходила до Колосової. Вона запропонувала мені зміни в режимі дня і додавання вітамінів. Плюс вона дуже докладно пояснює всі етапи лікування.
|
|
| |
Nariko | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| У мене були проблеми з циклом, і звернулася до Міщенко. Вона запропонувала комплексний підхід, включно з дієтою і регулярними перевірками.
|
|
| |
UlasKa | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Теж зверталася до Міщенко. Дуже сподобалася її терплячість. Вона пояснила мені причини порушень і розповіла, які кроки зробити для відновлення.
|
|
| |
Sorano | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я ось у Колосової Олесі була. Дуже пунктуальна й уважна! У мене проблеми з циклом були, а тепер усе в нормі.
|
|
| |
GiRl15 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| А які методи лікування вам запропонували? Мені цікаво, чи є якісь нестандартні підходи?
|
|
| |
UlasKa | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Міщенко Ольга також запропонувала мені зайнятися йогою для поліпшення загального фізичного стану. Допомогло не тільки з циклом, а й із загальним здоров'ям.
|
|
| |
Sorano | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Колосова Олеся врахувала мої емоційні чинники. Рекомендувала практику медитації для зняття стресу. Цикл прийшов у норму після цього.
|
|
| |
Gongjunim | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| А як можна записатися до Міщенко Ольги або Колосової Олесі? Хтось знає їхні контакти?
|
|
| |
Nariko | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Можете зателефонувати в клініку Лікаріум - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87, де Міщенко О.А. працює. Я записувалася через адміністратора.
|
|
| |
Sorano | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Можу поділитися контактами Колосової - 0966717563, приймає вона в МКЛ № 10.
|
|
| |