Порушення менструації лікування в Одесі
|
|
Vitaminka | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Порушення менструації лікування в Одесі
Добрий вечір! У когось є досвід лікування порушення менструального циклу? Хочу знайти хорошого гінеколога, що спеціалізується на цьому, може підкажіть.
|
|
| |
Gabby | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Так, у мене був чудовий досвід із лікаркою Міщенко Ольгою. Вона дуже уважна і детально вислуховує всі твої проблеми.
|
|
| |
Chilly | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Мені теж Міщенко Ольга допомогла! Її індивідуальний підхід до кожної пацієнтки - це щось неймовірне. Вона дійсно намагається зрозуміти причини порушень.
|
|
| |
Vito_Scaletta | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| А в мене був успішний досвід із Колосовою Олесею. Вона спеціалізується на жіночому здоров'ї та циклах. Уважно підходить до діагностики.
|
|
| |
Міллді | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я б теж порадила Колосову Олесю. Вона не тільки виписує лікування, а й розповідає, які зміни у способі життя можуть допомогти стабілізувати цикл.
|
|
| |
Liona | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я була у Міщенко Ольги. Вона просто молодець! Пояснила все докладно, розповіла про можливі причини і способи лікування. Зараз у мене все в нормі.
|
|
| |
Tekilla | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Колосова теж чудовий фахівець. У мене були проблеми з циклом, і вона допомогла мені знайти відповідне лікування.
|
|
| |
Bubbly | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Мені потрібно знайти лікаря, але не знаю, як до них записатися. Хтось може підказати?
|
|
| |
Liona | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Щоб записатися до Міщенко Ольги, краще зателефонувати в клініку Лікаріум - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Міллді | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Колосова Олеся Василівна працює в МКЛ №10, контактний телефон 380966717563.
|
|
| |
M0nika | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Я була у Міщенко Ольги, і вона так уважно вислухала мене. Покроково роз'яснила, які аспекти життя можуть впливати на цикл.
|
|
| |
Ама3онка | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Колосова Олеся теж чудова! Вона дала мені рекомендації щодо харчування і добавок, які допомогли відновити цикл.
|
|
| |
Kuki | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Що ще важливо, обидва лікарі легко пояснюють медичні терміни, роблячи інформацію зрозумілою. Дуже допомагає усвідомити, що відбувається з твоїм тілом.
|
|
| |