Лікування порушення менструації в Одесі
|
|
Stellа | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Лікування порушення менструації в Одесі
Доброго дня, форумчанки! У когось був досвід лікування порушення менструального циклу? Мені просто здається, що мій цикл став якийсь непередбачуваний, і це починає мене турбувати. Можете порадити грамотного лікаря?
|
|
| |
Акива | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Ой, так, я теж зіткнулася з цією проблемою. Звернулася до гінеколога Міщенко Ольги, і вона мені допомогла повернути все в норму. Дуже професійна лікарка!
|
|
| |
Dante | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Так, я теж ходила до Міщенко Ольги. Вона така уважна, детально вислуховує всі скарги і проводить необхідні обстеження. На основі результатів запропонувала індивідуальний план лікування.
|
|
| |
Bаunty | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я обрала Колосову Олесю. Дуже досвідчена і добра лікарка! Її рекомендації та лікування дали чудові результати.
|
|
| |
KoTuk | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Міщенко Ольга точно знає свою справу. Мені подобається, що вона не тільки прописує ліки, а й ділиться корисними порадами щодо зміни способу життя.
|
|
| |
Bambi | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Колосова Олеся лікарка із золотими руками! Я спочатку сумнівалася, але результати лікування говорять самі за себе.
|
|
| |
VeroN | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Як записатися до Міщенко Ольги? Мені теж здається, що мій цикл якось дивно поводиться.
|
|
| |
Dante | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Зателефонуй у клініку Лікаріум - телефони 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87 та дізнайся про доступні дати прийому Міщенко О.О.
|
|
| |
Jopa | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я також лікувалася у Міщенко Ольги. Дуже сподобалася її індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Усі питання вирішуються швидко й ефективно.
|
|
| |
Piffy | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| А до Колосової Олесі як записатися? Є якісь особливості?
|
|
| |
Bаunty | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Ні, просто телефонуйте на її контактний номер - 0966717563 і записуйтеся.
|
|
| |
MamBa | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| У мене був успішний досвід із Колосовою Олесею. Вона не тільки лікує симптоми, а й шукає корінь проблеми, що мені здається дуже важливим.
|
|
| |
Bella | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Я записалася до Колосової Олесі, і не пошкодувала. Дуже терпляча й уважна до деталей. Рекомендую!
|
|
| |