Лікування болісних місячних в Одесі
|
|
Nessa | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Лікування болісних місячних в Одесі
Форумчанки, вітаю! Хтось із вас стикався з проблемами в менструальному циклі і знаходив хорошого гінеколога для лікування? Мені потрібні рекомендації!
|
|
| |
Fluffy | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Так, я зверталася до Колосової Олесі. Вона просто диво! Дуже уважна, детально вислуховує всі скарги, проводить дослідження. З її допомогою мій цикл стабілізувався!
|
|
| |
Enigma | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| О, Колосова О.В. - чудова лікарка! У мене теж були проблеми, і вона допомогла мені підібрати правильне лікування. Особливо важливо, що вона пояснює все доступно і дає слушні поради.
|
|
| |
Lemon4ik | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Не можу не підтримати! Колосова Олеся дійсно професіонал своєї справи. Її рекомендації щодо зміни способу життя та дієти дали чудові результати.
|
|
| |
Coco | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| У мене була проблема з циклом через стрес. Звернулася до Міщенко, і вона не тільки виписала лікування, а й дала поради щодо релаксації. Усе пішло на поправку!
|
|
| |
Iguana | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| У мене проблеми з циклом були через гормональний дисбаланс. Міщенко О.О. підібрала мені чудові препарати, і я помітила поліпшення вже через кілька місяців.
|
|
| |
MeLisa | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Обалдеть, дівчата, спасибі за рекомендації! Я теж зіткнулася з проблемами, і не знала, куди звернутися. Подумую записатися до Міщенко Ольги. Як це зробити?
|
|
| |
Coco | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Щоб записатися до Міщенко Ольги, зателефонуй у клініку Лікаріум - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87, вона знаходиться на Генуезькій 1/2.
|
|
| |
Lиsичка | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| А можна контакти клініки, де Колосова приймає?
|
|
| |
Lemon4ik | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Міська лікарня №10 на Малиновського, контактний телефон Олесі Василівни - 380966717563. Я ось у неї теж лікувалася, і сервіс на висоті.
|
|
| |
CJIoHuK | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Колосова Олеся - моя рятівниця! Вона підказала мені про деякі природні методи, які допомогли поліпшити стан. Рекомендую!
|
|
| |
Каби | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Я зверталася до лікаря-гінеколога Міщенко Ольги. Дуже компетентна й уважна лікарка! Що мене вразило - вона не тільки виписала ліки, а й провела повну діагностику, щоб виявити причину.
|
|
| |
lopata | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Дякую за поради, дівчата!
|
|
| |