Психоаналітик Одеса Таїрове
|
|
ІннаЯров | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Психоаналітик Одеса Таїрове
Здрастуйте, потрапила в неприємну життєву ситуацію плюс проблеми в сім'ї, з чоловіком на межі розлучення. Дуже мені важко зараз. Порадьте, будь ласка, хорошого психоаналітика на Таїровому, щоб розібратися і вирішити психологічні проблеми. Завжди на взводі, мені здається, ще трохи і буде нервовий зрив.
|
|
| |
Anita77 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| На власному досвіді, можу точно сказати, на Таїровому немає хороших психоаналітиків. Шукала собі хорошого фахівця, їх просто немає.
|
|
| |
Оліфер | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Можу Вам порекомендувати двох хороших спеціалістів психоаналітиків, до першої зверталася я, до другого зверталася сестра. 1ий психоаналітик Гончарова Т.С. - чудовий фахівець, дуже розумна і вдумлива. Допомогла мені впоратися під час розлучення, знайти й розв'язати мої проблеми, що заважають жити й дихати на повні груди. Консультує в режимі онлайн. Режим онлайн був мені дуже комфортний.
|
|
| |
Moinomer9111 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата ІннаЯров ( ) Здрастуйте, потрапила в неприємну життєву ситуацію плюс проблеми в сім'ї, з чоловіком на межі розлучення. Дуже мені важко зараз. Порадьте, будь ласка, хорошого психоаналітика на Таїровому, щоб розібратися і вирішити психологічні проблеми. Завжди на взводі, мені здається, ще трохи і буде нервовий зрив. Теж шукаю хорошого психоаналітика, за вибором начебто є, а когось грамотного ще не знайшла.Цитата Anita77 ( ) На власному досвіді, можу точно сказати, на Таїровому немає хороших психоаналітиків. Шукала собі хорошого фахівця, їх просто немає. Така ж думка виникає після місяця пошуку, проб і помилок.
|
|
| |
Ікорочка | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Молодий і грамотний лікар психоаналітик. Не вантажить тим, що не треба. Допомагає розібратися у важких ситуаціях. Мені дуже допомогла.
|
|
| |
ІннаЯров | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Підкажіть про цих фахівців. Де приймають, ціна, курс лікування і контактні номери телефонів, якщо можна.
|
|
| |
Оліфер | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Гончарова Тетяна Сергіївна - 0987000260, консультує онлайн.
|
|
| |
NataGis | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Проходила терапію у ГончаровоЇ Тетяни Сергіївни, чудовий психоаналітик. Допомогла розібратися і розв'язати дуже важливу для мене ситуацію, допомогла скоригувати погляд на деякі речі і направила мене на правильну роботу з собою. Дуже класний лікар, мізки ставить на місце.
|
|
| |