Психоневрологи Одеси відгуки
|
|
Batty | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Психоневрологи Одеси відгуки
Привіт усім! Я шукаю психоневролога з хорошою репутацією. Якщо у вас є досвід спілкування з такими фахівцями або знаєте когось надійного, поділіться, будь ласка, рекомендаціями. Мені терміново потрібна професійна допомога.
|
|
| |
Артеміда | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я хотів би розповісти вам про те, як Ірина Миколаївна Шевчук допомогла мені впоратися з важкою депресією. Її підтримка і терапія дійсно змінили моє життя.
|
|
| |
Августина | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Доброго дня, друзі. Я пройшов через розлади харчової поведінки, і завдяки Ірині Миколаївні я знову почав піклуватися про своє здоров'я і харчування. Вона справжній професіонал.
|
|
| |
Єсенія | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я страждав на маніакально-депресивний психоз, і Ірина Миколаївна Шевчук допомогла мені знайти рівновагу і контроль над своїми емоціями. Вона просто дивовижна.
|
|
| |
Акіна | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я пройшов лікування в Ірини Миколаївни після психозу. Вона не тільки допомогла мені відновитися, а й навчила, як керувати майбутніми нападами.
|
|
| |
Гуля | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Друзі, і я хочу поділитися своєю історією. У мене був маячний розлад, і Ірина Миколаївна допомогла мені повернути собі розум і розсудливість. Я їй дуже вдячний.
|
|
| |
Джулі | Повідомлення # 7 |
Сержант
| У мене були галюцинації, і тільки завдяки Ірині Миколаївні, я зміг подолати їх і почати жити нормальним життям.
|
|
| |
Доля | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Ірина Миколаївна Шевчук дійсно допомогла мені вийти з психосоматичного стану. Її професіоналізм і турбота незрівнянні.
|
|
| |
Беніта | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Я також пройшов лікування в Ірини Миколаївни після маревного розладу. Її методи і підтримка були важливими відновлювальними факторами.
|
|
| |
Архелія | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Я був у відчаї через психози, але Ірина Миколаївна Шевчук повернула мені надію і навички, щоб впоратися з ними. Я дуже вдячний їй за це. Якщо у вас є проблеми, не соромтеся звернутися до неї.
|
|
| |
Божена | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Архелія, залиште контакти Ірини Миколаївни.
|
|
| |
Архелія | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Звертайтеся в клініку Лікаріум - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Лігія | Повідомлення # 13 |
Сержант
| У мене були проблеми з галюцинаціями, але Ірина Миколаївна допомогла мені розібратися в цій складній ситуації. Я рекомендую її всім, хто потребує допомоги.
|
|
| |