Психоневролог Одеса Київський район
|
|
JulietКруз | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Психоневролог Одеса Київський район
Друзі, допоможіть, будь ласка, знайти кваліфікованого психоневролога. Моя сестра потребує професійної допомоги, і я шукаю лікаря з хорошою репутацією. Якщо у вас є рекомендації, будь ласка, поділіться з нами.
|
|
| |
Леандра | Повідомлення # 2 |
Сержант
| У мене були психози, і це було справжнім кошмаром. Але завдяки Ірині Миколаївні Шевчук, я навчився розуміти свій стан і знаходити способи управління ним. Її методи дійсно працюють!
|
|
| |
Індіра | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Друзі! Я страждала від маревного розладу, і це було дуже важко. Ірина Миколаївна Шевчук навчила мене розрізняти реальність від ілюзій, і завдяки їй, я знову можу жити нормальним життям!
|
|
| |
Вілора | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Я хочу розповісти вам, як Ірина Миколаївна Шевчук змінила моє життя. Я страждала від важкої депресії, і здавалося, що немає виходу. Але завдяки професійній допомозі Ірини Миколаївни, я поступово почала бачити світло в кінці тунелю. Вона допомогла мені знайти вихід з безодні, і тепер я щаслива, як ніколи!
|
|
| |
Івона | Повідомлення # 5 |
Сержант
| А в мене були серйозні розлади харчової поведінки, і я боявся, що ніколи не зможу впоратися з цією проблемою. Але Ірина Миколаївна Шевчук навчила мене піклуватися про себе і своє тіло. Тепер я не тільки переміг свої розлади, а й почав вести здоровий спосіб життя!
|
|
| |
Денна | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Я хотіла б розповісти вам про те, як Ірина Миколаївна допомогла мені впоратися з маніакально-депресивним психозом. Її професійне ставлення і підтримка були неоціненні. Тепер я почуваюся набагато впевненіше і контролюю свої емоції.
|
|
| |
Власта | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| У мене були галюцинації, і вони були жахливими. Але завдяки професійній допомозі Ірини Миколаївни, я навчився керувати ними. Вона справжній фахівець!
|
|
| |
Алінка | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Я також хочу поділитися своєю історією лікування. Я страждала від важкої депресії і боялася жити. Але Ірина Миколаївна Шевчук подарувала мені надію і засоби для боротьби з цією недугою. Тепер я радію кожному дню!
|
|
| |
Береслава | Повідомлення # 9 |
Сержант
| У мене були маніакально-депресивні психози, і це було дуже важко як для мене, так і для моєї родини. Ірина Миколаївна Шевчук допомогла мені стабілізувати мої емоції і повернути собі контроль над життям. Вона справжній професіонал!
|
|
| |
Ромія | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Я страждав від психозів, і це серйозно заважало моєму життю. Але завдяки Ірині Миколаївні, я навчився управлятися цим станом і жити повноцінним життям. Вона справжній фахівець!
|
|
| |
Персія | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Як можна записатися на консультацію до Ірини Миколаївни?
|
|
| |
Алмазитта | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Я хочу порекомендувати Ірину Миколаївну Шевчук усім, хто стикається з подібними проблемами. Вона не тільки допомогла мені впоратися з галюцинаціями, а й дала мені надію на майбутнє. Вона дійсно заслуговує на довіру і повагу!
|
|
| |
Алінка | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Цитата Персія ( ) Як можна записатися на консультацію до Ірини Миколаївни? Телефонуйте і домовляйтеся - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |