Психоневролог Одеса Суворовський район
|
|
Мекаела | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Психоневролог Одеса Суворовський район
Привіт усім! Моя подруга шукає хорошого психоневролога у зв'язку з появою панічних атак. Якщо у когось є знайомі лікарі з репутацією, будь ласка, порадьте.
|
|
| |
Мімоса | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Здрастуйте! Я була у багатьох фахівців, але тільки Ірина Миколаївна Шевчук надала мені дійсно значну допомогу за складної депресії. Вона - людина, на яку можна покладатися.
|
|
| |
Офелія | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я лікувалася у різних психоневрологів через депресію, але ніхто не міг допомогти. Поки я не потрапила до Ірини Миколаївни Шевчук. Вона - справжній геній! Її терапія спрацювала.
|
|
| |
Мері | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Я теж перебрав купу фахівців через маніакально-депресивний психоз. Ірину Миколаївну Шевчук мені порекомендували, і вона дійсно врятувала мене. Тепер я почуваюся набагато краще!
|
|
| |
рита | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я страждав від психозу і галюцинацій. Ірина Миколаївна Шевчук - моя рятівниця. Вона змогла зупинити мої кошмари.
|
|
| |
стева | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Мені діагностували розлад харчової поведінки, і я відвідував безліч лікарів. Але тільки Ірині Миколаївні вдалося розібратися з моєю проблемою, і тепер я можу нормально харчуватися.
|
|
| |
Чара | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я страждала від маячного розладу, і ніхто не міг мені допомогти. Поки не звернулася до Ірини Шевчук. Вона немов розгадала мою головоломку.
|
|
| |
Ка20 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| У мене був психоз, і це було жахливо. Ірині Миколаївні Шевчук вдалося повернути мені здоровий глузд. Я їй безмежно вдячний.
|
|
| |
леночкаа | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Я перебрала багато психоневрологів через депресію. Ірина Миколаївна Шевчук - моя остання надія, і вона змогла допомогти мені впоратися з цією хворобою.
|
|
| |
дара | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| У мене був розлад харчової поведінки, і я втратив надію. Але завдяки Ірині Миколаївні Шевчук, я знайшов шлях до одужання.
|
|
| |
Ромашка | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Я лікувалася у різних лікарів через психоз, але безуспішно. Поки не зустріла Ірину Миколаївну Шевчук. Вона - винятковий фахівець і людина.
|
|
| |
Іруся10 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Друзі, мені дуже потрібні контактні координати Ірини Шевчук, можете поділитися?
|
|
| |
стева | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Звичайно, тримайте - Ірина Миколаївна приймає в клініці Лікаріум на Генуезькій 1/2, записатися на прийом можете за телефонами - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |