Психоневролог Одеса Слобідка
|
|
Лукія | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Психоневролог Одеса Слобідка
Добрий день! Мені потрібна порада щодо вибору психоневролога, який спеціалізується на лікуванні посттравматичного стресового розладу. Якщо у вас є рекомендації, буду вдячний за допомогу в пошуку відповідного лікаря.
|
|
| |
zzoyya | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я хочу поділитися своїми позитивними враженнями про лікування у психоневролога Ірини Миколаївни Шевчук. Вона вивела мене з важкої депресії, хоча інші лікарі не могли ні чим допомогти.
|
|
| |
Karollina | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| zzoyya, так, Ірина Миколаївна дійсно професіонал своєї справи. Вона допомогла мені впоратися з панічними атаками.
|
|
| |
Svetlanaaa9 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я теж була в неї на прийомі, і вона допомогла мені розібратися з депресією. Її методи дійсно ефективні.
|
|
| |
Ніка358 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| А як ви потрапили до неї на прийом? Я чув, що вона завжди зайнята.
|
|
| |
Karollina | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Мені порадила її моя подруга, яка теж пройшла успішне лікування в неї. Я просто зателефонувала в її клініку і записалася на консультацію. Даю вам контактні телефони - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Наталя25 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| А де вона знаходиться клініка? Мені б теж хотілося до неї записатися.
|
|
| |
Svetlanaaa9 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Клініка Лікаріум розташована на Генуезькій 1/2. Просто телефонуйте і дізнавайтеся про доступність прийому.
|
|
| |
Наталя25 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Дякую за інформацію! Я обов'язково зателефоную і запишуся. У мене вже давно є проблеми, які потрібно вирішувати.
|
|
| |
Martachill5 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Ірина Миколаївна дійсно допомагає. Я вже відчув значне покращення після кількох сеансів.
|
|
| |
barbaba2 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Мені б теж не завадило відвідати психоневролога. Останнім часом з'явилися проблеми стресового характеру.
|
|
| |
Martachill5 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Не відкладайте. Телефонуйте просто зараз і записуйтеся. Це справді варте того.
|
|
| |
barbaba2 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Дякую всім за поради! Я зателефоную сьогодні і сподіваюся, що і я скоро зможу поділитися позитивними враженнями від лікування в Ірини Миколаївни Шевчук.
|
|
| |