Психоневролог Одеса Ленселище
|
|
Vasilissa | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Психоневролог Одеса Ленселище
Цікавить ваш досвід звернення до психоневролога Шевчук І.М. з приводу важкої депресії. Як вона справляється з такими випадками? Чи є у вас позитивний досвід після консультацій?
|
|
| |
Poplavskaya | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Я зверталася до Шевчук І.М. через важку депресію. Лікарка справді професіонал. Допомогла мені розібратися в причинах і знайшла індивідуальний підхід.
|
|
| |
shevchuk5 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Мій чоловік також лікувався у Шевчук І.М. від важкої депресії. Її методи дуже ефективні, допомогли йому впоратися з важкими емоціями.
|
|
| |
Smirik | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я звертався з глибокою депресією. Шевчук І.М. - справжній професіонал. Здатна не тільки виписати ліки, а й допомогти розібратися у внутрішніх проблемах.
|
|
| |
tartanya | Повідомлення # 5 |
Сержант
| У мене була важка депресія після втрати близької людини. Шевчук І.М. допомогла мені повернутися до нормального життя, її психотерапевтичний підхід дієвий.
|
|
| |
Arno0 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Як можна записатися до Шевчук І.М.? У когось є контакти?
|
|
| |
Smirik | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Так, звісно. Можна записатися за телефонами - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Arabella | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Моя сестра лікувалася від депресії у Шевчук І.М. Дуже уважний підхід, вона допомогла впоратися з темними думками і повернути бажання жити.
|
|
| |
Breezz | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Мій досвід лікування у Шевчук І.М. був успішним. Вона не тільки допомогла з депресією, а й навчила мене будувати плани на майбутнє, що було важливо.
|
|
| |
Tapclat | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Я зверталася з важкою депресією після розлучення. Шевчук І.М. допомогла мені відновити емоційну рівновагу, я почуваюся набагато краще.
|
|
| |
1Tamarochka5 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Записуюся до Шевчук І.М. Після прочитання відгуків відчуваю, що це те, що мені потрібно. Дякую за рекомендації!
|
|
| |
Esmeralda | Повідомлення # 12 |
Сержант
| У мене був досвід лікування у Шевчук І.М. від розладу харчової поведінки. Вона володіє не тільки глибоким розумінням, а й чудовими навичками психоневрології.
|
|
| |
Heraclius | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Я теж зверталася з важкою депресією. Шевчук І.М. допомогла мені знайти новий сенс у житті та навчила керувати труднощами. Рекомендую всім!
|
|
| |