Шевчук Ірина Одеса відгуки
|
|
nina75 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Шевчук Ірина Одеса відгуки
Здрастуйте, друзі форуму! Хто-небудь мав досвід лікування у психоневролога Ірини Шевчук? Хотілося б дізнатися більше про її професіоналізм і результативність лікування.
|
|
| |
YTR | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я був пацієнтом Ірини Шевчук і можу сказати, що її професіоналізм вражає. Її методи та підхід до лікування дійсно допомогли мені впоратися з психологічними проблемами.
|
|
| |
Vska25 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Моє лікування в Ірини Шевчук було успішним. Вона дуже уважна і професійна психоневрологиня, і я почуваюся набагато краще після її консультацій.
|
|
| |
Самсон | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я звернувся до Ірини Шевчук із депресією, і вона надала мені величезну підтримку. Її результативне лікування допомогло мені повернути радість життя.
|
|
| |
Ganna1999 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Я порекомендував своєму другові Ірину Шевчук, і він теж був дуже задоволений її роботою. Її професійний підхід дійсно вражає.
|
|
| |
ДіаНочкаЛя | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Ірина Шевчук допомогла мені впоратися з тривожністю і панічними атаками. Вона чудовий фахівець, і я вдячний їй за допомогу.
|
|
| |
Olivia20 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я звернулася до Ірини Шевчук через стрес на роботі, і вона допомогла мені налагодити баланс і підвищити рівень впевненості в собі.
|
|
| |
Jessica45 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Ірина Миколаївна не тільки професійний психоневролог, а й чудова людина. Її підтримка і розуміння були дуже важливі для мене.
|
|
| |
EmilyМал | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я був у Ірини Шевчук на консультації щодо сімейних проблем, і її поради допомогли мені та моїй сім'ї розв'язати конфлікти й поліпшити стосунки. Вона справді заслуговує на довіру.
|
|
| |
Ava1978 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Форумчани, ви так добре відгукуєтеся про цю лікарку, залиште її контакти.
|
|
| |
Vska25 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Ірина Миколаївна приймає в клініці Лікаріум, контактні телефони клініки для запису на прийом - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Renata222 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Завдяки Ірині Шевчук я навчився краще керувати своїми емоціями і стресом. Її методи працюють, і я рекомендую її всім.
|
|
| |
Iris | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Ірина Шевчук - видатний фахівець у галузі психоневрології. Я дуже задоволений результатами її консультацій.
|
|
| |