Шевчук Ірина Миколаївна Одеса відгуки
|
|
Mariana1989 | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Шевчук Ірина Миколаївна Одеса відгуки
Вітаю всіх! Хотів би дізнатися, які враження у вас про психоневролога Ірину Шевчук? Чи є позитивні результати після її консультацій?
|
|
| |
Mason | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Вітаю! Після консультацій у психоневролога Ірини Шевчук я почуваюся зовсім іншою людиною. Її підхід і поради допомогли мені впоратися з тривожністю і депресією.
|
|
| |
Dylan20 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| У мене тільки позитивні враження про доктора Ірину Шевчук. Її консультації допомогли мені розібратися з особистими проблемами та підвищити рівень самооцінки.
|
|
| |
CharlieК | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Ірина Миколаївна - справжній професіонал. Після її консультацій я почав краще розуміти себе і свої емоції. Це дало мені велику впевненість.
|
|
| |
LucyК | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| У мене були складнощі з управлінням стресом, і Ірина Миколаївна допомогла мені навчитися керувати ним. Її методи дійсно працюють.
|
|
| |
Рената4520 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Після відвідин Ірини Шевчук я помітив значне поліпшення в моїх стосунках з оточуючими та рівні конфліктів. Її поради дуже цінні.
|
|
| |
Isla | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Ірина Миколаївна допомогла мені впоратися з посттравматичними стресовими станами. Я вдячний їй за її професійний і терплячий підхід.
|
|
| |
MiaДана | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Я рекомендую Ірину Шевчук як досвідченого психоневролога. Після консультацій у неї в мене стало більше впевненості в майбутньому.
|
|
| |
Amelia_Ava | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Ірина Шевчук - чудовий фахівець, який допоміг мені налагодити баланс між роботою та особистим життям. Результати її консультацій очевидні.
|
|
| |
JessicaКУЛ | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Після консультацій у Ірини Шевчук я почав краще розуміти свої емоції та реакції. Її робота справді цінна.
|
|
| |
Logan | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Зацікавив цей фахівець, можете поділитися її контактними даними.
|
|
| |
Рената4520 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Звичайно, тримайте - Ірина Миколаївна працює в клініці Лікаріум, контактні телефони клініки, за якими можна записатися на прийом - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Riley78 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Ірина Шевчук - чудова людина і професійний психоневролог. Вона допомогла мені повернути радість життя і розуміння себе.
|
|
| |