Шевчук Ірина Миколаївна відгуки
|
|
Yolka33 | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Шевчук Ірина Миколаївна відгуки
Мене цікавить ваша думка про психоневролога Ірину Шевчук. Чи варто звертатися до неї з психологічними проблемами?
|
|
| |
Sophie | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я звернувся до психоневролога Ірини Шевчук із психологічними проблемами, і це було одним із найкращих рішень у моєму житті. Її професіоналізм і турбота про пацієнтів заслуговують на найвищі похвали.
|
|
| |
Heather | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Якщо у вас є психологічні проблеми, Ірина Шевчук - це лікар, до якого варто звертатися. Вона слухає і розуміє, і її поради справді допомагають.
|
|
| |
Mia4519 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Ірина Шевчук - чудовий фахівець у галузі психоневрології. Я отримав у неї цінні інструменти для управління своїми емоціями і стресом.
|
|
| |
IsabellaКа14 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я був пацієнтом Ірини Миколаївни і вона дійсно допомогла мені розібратися з моїми внутрішніми блоками. Я рекомендую її всім, хто шукає професійну допомогу.
|
|
| |
Noah2 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Ірина Шевчук дуже уважний і турботливий психоневролог. Вона допомогла мені впоратися з тривожністю і підвищити рівень впевненості в собі.
|
|
| |
Lewis | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Якщо у вас є психологічні проблеми, звертайтеся до Ірини Шевчук. Вона не тільки хороший фахівець, а й чудовий співрозмовник, готовий вислухати вас.
|
|
| |
Seren | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Ірина Шевчук допомогла мені розібратися з давніми травмами та фобіями. Її терапія дійсно ефективна.
|
|
| |
Alfie | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я знайшов в Ірині Шевчук не тільки лікаря, а й наставника, який допоміг мені краще зрозуміти себе і свої реакції.
|
|
| |
Калістрат | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Я рекомендую Ірину Шевчук як професіонала з великим досвідом і розумінням у галузі психоневрології.
|
|
| |
Сергуня | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Ірина Шевчук допомогла мені повернути гармонію в моєму житті й поліпшити мій психічний стан. Я вдячний їй за її роботу.
|
|
| |
Сема1975 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Можна дізнатися де приймає Ірина Шевчук і як записатися на прийом?
|
|
| |
Seren | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Ірина Миколаївна приймає в клініці Лікаріум на Генуезькій 1/2, телефони клініки для запису - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |