Ангіоневролог Одеса поскот
|
|
Аркадій1997 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ангіоневролог Одеса поскот
Друзі, допоможіть, будь ласка! Мені потрібен ангіоневролог із відмінною репутацією. Якщо у вас є досвід звернення до такого лікаря, поділіться своїми враженнями та рекомендаціями. Разом ми знайдемо найкращого фахівця!
|
|
| |
малвіна | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я відвідувала ангіоневролога Патрашку Катерину Вікторівну, і можу сказати, що вона справжній професіонал. Дуже уважна і турботлива лікарка!
|
|
| |
Zolotareva | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Так, malвина, я теж у неї лікувався. Патрашка Катерина Вікторівна дуже компетентна і завжди готова відповісти на всі запитання.
|
|
| |
Аміна1986 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| А в мене був досвід звернення до ангіоневролога Калюжної Тетяни Євгенівни. Вона теж чудова лікарка, дуже добра і розуміюча. Ніколи не поспішає на прийомі.
|
|
| |
Дубровіна | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| У мене були проблеми ангіоневрологічного характеру, і Калюжна Тетяна Євгенівна допомогла мені впоратися з ними. Вона лікар з великим стажем і знанням справи.
|
|
| |
Констанція | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| А у Патрашки Катерини Вікторівни якісь специфічні методики лікування? Мені цікаво, як вона працює і де приймає?
|
|
| |
Zolotareva | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Патрашку Катерина Вікторівна використовує сучасні методи діагностики та лікування. Дуже чітко пояснює все, що стосується вашого здоров'я. Приймає на Болгарській 38 у поліклініці №1, контактний телефон - 0934815955.
|
|
| |
Клавдія | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Дякую за інформацію! А Калюжна Тетяна Євгенівна приймає в якій клініці?
|
|
| |
Аміна1986 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Тетяна Євгенівна приймає в клініці Лікаріум, яка розташована на Генуезькій 1/2, контактні телефони клініки - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Єфімов | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| У мене був вибір - Патрашка або Калюжна. Вирішила піти до Патрашки. Жодного разу не пошкодувала! Зараз почуваюся чудово.
|
|
| |
Калачова | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Підтримую! Тетяна Калюжна - це дуже відповідальний фахівець. Вона зробила все, щоб я знову стала здоровою.
|
|
| |
Filinn | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Дякую за рекомендації! Я думаю, що незалежно від вибору - Патрашка Катерина Вікторівна чи Калюжна Тетяна Євгенівна, важливо, щоб пацієнти отримували якісне лікування і підтримку.
|
|
| |
Zinulya | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Згоден, головне, щоб кожен знайшов для себе відповідного фахівця. Важливо, що у нас є такі досвідчені ангіоневрологи.
|
|
| |