Підкажіть ангіоневролога Одеса
|
|
Basil1402 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Підкажіть ангіоневролога Одеса
Вітаю форумчан! Мене цікавить пошук ангіоневролога з хорошою репутацією. Якщо у вас є досвід звернення до таких фахівців, підкажіть, до кого краще звернутися.
|
|
| |
Дарій | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Привіт усім! Я нещодавно звертався до ангіоневролога Патрашки Катерини Вікторівни, і в мене тільки позитивні враження! Вона дуже уважна і професійна. Рекомендую!
|
|
| |
Дегтярьова1996 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Так, я теж ходив до Патрашки Катерини. Вона допомогла мені з проблемами судин, і я почуваюся набагато краще. Дуже приємна лікарка!
|
|
| |
Власова | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я чув багато хороших відгуків про Патрашку Катерину. Планую записатися на прийом, підкажіть, як це краще зробити?
|
|
| |
Дегтярьова1996 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Телефонуйте їй на особистий телефон і домовляйтеся - 0934815955.
|
|
| |
Camilla2020 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Привіт! У мене були головні болі та оніміння в руках, і Патрашку Катерина поставила точний діагноз і призначила лікування.
|
|
| |
Anfim | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Це чудово чути! Я теж звертався до ангіоневролога, але до Тетяни Калюжної. Вона теж дуже компетентна спеціалістка і допомогла мені позбутися периферичної артеріальної хвороби.
|
|
| |
Burova | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Нещодавно зверталася до ангіоневролога Калюжної Тетяни Євгенівни. Дуже грамотний підхід до діагностики та лікування. Рекомендую!
|
|
| |
Арабелла2020 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| І мені Тетяну Калюжну рекомендували! Вона знайшла й усунула причину моїх головних болів.
|
|
| |
Savva | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Я також зверталася до Калюжної Тетяни Євгенівни. Вона так уважно вислухала мої симптоми і призначила ефективне лікування. Щаслива, що знайшла такого лікаря!
|
|
| |
Губанов | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Можете залишити ще контакти Тетяни Калюжної?
|
|
| |
Арабелла2020 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Тримайте - Тетяна Євгенівна приймає в клініці Лікаріум, записатися на прийом можна за телефонами - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Святослав1998 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Я був у обох ангіоневрологів, і обидва лікарі - професіонали. Вибір залежить від вашої локації та уподобань.
|
|
| |