Ангіоневролог Суворовський район Одеса
|
|
Сніжанка | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ангіоневролог Суворовський район Одеса
Вітаю всіх! Шукаю ангіоневролога в Одесі. Якщо ви знаєте лікаря, на якого можна покладатися, будь ласка, поділіться інформацією.
|
|
| |
Karim | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Хочу поділитися своїми враженнями від лікування в ангіоневролога Патрашку Катерини Вікторівни. Вона просто диво лікар! Дуже уважна, професійна, і завжди готова прийти на допомогу. Я рекомендую!
|
|
| |
Аніса | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Згоден з Karim, Патрашка Катерина Вікторівна справжній професіонал. Вона допомогла мені впоратися з проблемами кровообігу і завжди надає найактуальнішу інформацію про лікування.
|
|
| |
Флавія | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Я ходила до ангіоневролога Калюжної Тетяни Євгенівни. Теж чудова лікарка! Дуже уважна, добра, і її методи лікування дали чудові результати. Рекомендую звернутися до неї!
|
|
| |
Елеонора6 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Дякую, Флавіє, за рекомендацію! У мене була та сама проблема, і я дійсно шукав хорошого фахівця. Хочу записатися до Калюжної Тетяни Євгенівни, підкажіть, як це краще зробити?
|
|
| |
Флавія | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Телефонуйте в клініку Лікаріум і домовляйтеся про прийом - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Флоренція | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Я теж була у Калюжної Тетяни. Вона просто чарівниця! Мій головний біль і оніміння в руках і ногах зникли після її лікування. Дуже задоволена результатом!
|
|
| |
Mountain8 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Мене давно турбували судоми в ногах, і Патрашку Катерина Вікторівна допомогла мені впоратися з цією проблемою. Вона дійсно знає свою справу!
|
|
| |
Харитина | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| У Калюжної Тетяни була консультація для моєї мами, яка страждає від судинної дистонії. Тетяна Євгенівна була дуже уважною до літнього пацієнта і запропонувала хороший план лікування.
|
|
| |
Шура1990 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Дякую всім за рекомендації! Мені дійсно потрібен хороший ангіоневролог, і хочу проконсультуватися з Катериною Патрашку, дайте її контакти, будь ласка.
|
|
| |
Mountain8 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Зв'язатися з Катериною Вікторівною можете за телефоном - 0934815955 приймає вона в поліклініці на Болгарській.
|
|
| |
Arno0 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Так, вибір ангіоневролога - це дуже важливо. Я довгий час шукала хорошого фахівця, і після ваших відгуків, я схиляюся до того, щоб записатися до Калюжної Тетяни Євгенівни.
|
|
| |
ЮліяКруз | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Дякую, що поділилися досвідом, друзі! Тепер я впевнений, що знайду хорошого ангіоневролога для себе. Сподіваюся, що і мій відгук про лікування буде позитивним!
|
|
| |