Ангіоневролог Одеса Таїрове
|
|
веронія | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ангіоневролог Одеса Таїрове
Вітаю всіх! Я шукаю ангіоневролога, який спеціалізується на лікуванні судинних захворювань. Якщо хтось із вас уже звертався до такого лікаря і залишився задоволений результатами, поділіться досвідом, будь ласка.
|
|
| |
Митька | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Вітаю, нещодавно закінчила лікування в ангіоневролога Тетяни Калюжної. Вона просто чудовий фахівець! Уважна, турботлива, завжди готова допомогти.
|
|
| |
Еузебіо | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я теж звертався до Тетяни Калюжної, і результати просто приголомшливі. Вона дійсно знає свою справу.
|
|
| |
Лукілліан | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| У мене була складна проблема з судинами, і Тетяна Євгенівна допомогла мені впоратися з нею. Я дуже вдячна їй за це.
|
|
| |
Heraclius | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Точно, Лукілліан. Тетяна Калюжна - це справжній професіонал. Я рекомендую її всім!
|
|
| |
Amira | Повідомлення # 6 |
Сержант
| І я б хотіла додати, що Тетяна Євгенівна дуже розуміюча лікарка. Вона завжди готова вислухати і допомогти.
|
|
| |
Алія1994 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Дякую всім за рекомендації! Я думаю, що Тетяна Калюжна - це чудовий вибір. Можете ще поділитися її контактами.
|
|
| |
Еузебіо | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Тетяна Євгенівна приймає в клініці Лікаріум, контакти клініки - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Danislav | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Звичайно, Тетяна Калюжна хороша, але також варто врахувати Катерину Вікторівну Патрашку. Вона теж чудовий ангіоневролог.
|
|
| |
Джозеф | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Danislav, розкажи нам більше про Катерину Патрашку. Чим вона виділяється і де приймає?
|
|
| |
Danislav | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Катерина Вікторівна Патрашка - це дуже професійний фахівець. У неї широкий досвід і хороша репутація.
|
|
| |
PchelkaMaya | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Приймає Катерина Патрашку на болгарській 38 у поліклініці №1, зв'язатися з нею можете за телефоном - 0934815955.
|
|
| |
Вікентій | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Дякую всім за інформацію! Схоже, у нас є два чудових ангіоневрологи для вибору. Я обов'язково обдумаю всі ваші рекомендації перед тим, як прийняти рішення.
|
|
| |