Ангіоневролог Одеса відгуки
|
|
Ельдар | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ангіоневролог Одеса відгуки
Здрастуйте, форумчани! Я шукаю ангіоневролога, який може допомогти з лікуванням головного болю, пов'язаного із судинами. Якщо хтось із вас стикався з подібними проблемами і знає хорошого лікаря, підкажіть, будь ласка.
|
|
| |
Рузвельт | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Нещодавно я звернулася до ангіоневролога Тетяни Калюжної, і можу сказати, що вона дивовижний лікар. Її увага до деталей і турбота про пацієнтів просто вражають.
|
|
| |
ЕльзаКров | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Рузвельт, я з тобою абсолютно згоден. Калюжна Тетяна Євгенівна - це винятковий професіонал. Я завдяки їй зміг побороти мігрені.
|
|
| |
Leopard | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| У мене були проблеми з головними болями, і звернулася саме до Тетяни Калюжної. Вона допомогла мені визначити їхні причини та запропонувала ефективне лікування.
|
|
| |
Tapclat | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Як здорово чути такі відгуки про Калюжну Тетяну! Вона і мені дуже допомогла з ангіоневрологічними проблемами. Я раджу звертатися саме до неї.
|
|
| |
Max_6 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Я теж лікувалася у Тетяни Калюжної, і її професіоналізм мене вразив. Вона завжди готова допомогти і підтримати.
|
|
| |
Hatalahbek | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Чудово чути такі позитивні відгуки. Однак, хотів би дізнатися, чи є у когось досвід звернення до ангіоневролога Катерини Вікторівни Патрашку?
|
|
| |
Barchop | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Так, Hatalahbek, я зверталася до Патрашки Катерини Вікторівни. Вона теж чудовий фахівець. Вона допомогла мені із судинними проблемами, і я дуже їй вдячна.
|
|
| |
Дикон | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Це цікаво. А які були ваші враження від роботи з Патрашкою Катериною Вікторівною? І як можна до неї записатися?
|
|
| |
1Tamarochka5 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| У мене була проблема з периферичною артеріальною хворобою, і Катерина Вікторівна запропонувала комплексне лікування, воно виявилося дуже ефективним. Катерина Вікторівна приймає в поліклініці на Болгарській, зв'язатися з нею можете за номером телефону - 0934815955.
|
|
| |
Людвіг | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Форумчани, хто знає контакти Тетяни Калюжної, поділіться, будь ласка.
|
|
| |
Tapclat | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Якщо хочете потрапити на прийом до Тетяни Євгенівни, записуйтеся в клініку Лікаріум за телефонами - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
ФомаІванов | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Спасибі всім за відгуки! Вибір ангіоневролога - важливий крок, і такі рекомендації допоможуть мені прийняти правильне рішення.
|
|
| |