Найкращий ангіоневролог Одеса
|
|
BeckyJ | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий ангіоневролог Одеса
Здрастуйте, шановні форумчани! Мені потрібен ангіоневролог з хорошою репутацією. Якщо у вас є рекомендації або ви були у такого фахівця, будь ласка, поділіться своїм досвідом.
|
|
| |
Беатріс | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Привіт, друзі! Хочу поділитися радістю. Була на прийомі в ангіоневролога Патрашку Катерини Вікторівни. Вона справжній професіонал! З нею я відчула себе в надійних руках.
|
|
| |
Bozena | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Беатріс, я тоже обращался к Патрашке Екатерине Викторовне. Она действительно умница. Мои проблемы со сосудами решены благодаря ее знаниям и заботе.
|
|
| |
Мідея | Повідомлення # 4 |
Сержант
| У мене була проблема з головними болями, і я пішла до ангіоневролога Калюжної Тетяни Євгенівни. Вона просто чарівниця! Дуже уважна і турботлива лікарка.
|
|
| |
Люда1980 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Точно, Мідея! Калюжна Тетяна Євгенівна допомогла і мені. Її рекомендації щодо лікування були дуже ефективними. Дуже вдячний їй за допомогу.
|
|
| |
Багдана | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Привіт, хлопці! Я теж звернулася до Калюжної Тетяни Євгенівни через мігрень. Її професіоналізм і доброзичливість мене вразили.
|
|
| |
МонаЛіза | Повідомлення # 7 |
Сержант
| А я вибрав ангіоневролога Патрашку Катерину Вікторівну. Вона якось відразу зрозуміла мої проблеми і запропонувала лікування, яке допомогло. Рекомендую!
|
|
| |
Каміла145 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Мені пощастило, що я потрапила до Калюжної Тетяни Євгенівни. Вона не тільки компетентний фахівець, а й дуже добра жінка. Дуже приємно було з нею працювати.
|
|
| |
РозанаУВ | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Добрий день! У мене є наболілі проблеми, і я б хотів отримати консультацію ангіоневролога. Будь ласка, підкажіть, як я можу записатися до лікаря Калюжної Т.Є.?
|
|
| |
Багдана | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Даю вам телефони клініки Лікаріум, де приймає Тетяна Калюжна, - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87, телефонуйте і записуйтеся.
|
|
| |
Тихон | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Моя подруга порадила звернутися до ангіоневролога Патрашка О.В. для вирішення моїх проблем. Як я можу записатися на прийом до неї?
|
|
| |
Bozena | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Катерина Вікторівна, 1-а поліклініка, вул. Болгарська, 38, телефон 0934815955.
|
|
| |
Ляда | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Дякую всім за рекомендації! А як я зрозумів, обидва лікарі дійсно хороші. Це так здорово, що є такі професіонали в нашому місті.
|
|
| |