Хороший ангіоневролог Одеса
|
|
Ліліана | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хороший ангіоневролог Одеса
Шановні форумчани, я шукаю ангіоневролога з досвідом і хорошими відгуками. Якщо у вас є інформація про лікаря, здатного допомогти з проблемами ангіоневрології, поділіться, будь ласка.
|
|
| |
Maryanna55 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я нещодавно лікувалася в ангіоневролога Патрашку Катерини Вікторівни, і можу сказати, що вона просто чарівниця! Допомогла мені впоратися з мігренню.
|
|
| |
Береслава | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Погоджуся з Maryanna55, Патрашка Катерина Вікторівна - справжній професіонал. Вона так уважно вислухала мої проблеми і підібрала індивідуальне лікування.
|
|
| |
Індіра1996 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| А ось я нещодавно була в ангіоневролога Калюжної Тетяни Євгенівни. Вона теж чудовий фахівець! Рекомендую її всім.
|
|
| |
Дульсінея | Повідомлення # 5 |
Сержант
| У мене проблеми з кровообігом, і Тетяна Євгенівна мені дуже допомогла. Її методи лікування дійсно ефективні.
|
|
| |
Сафія | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Мені, навпаки, Патрашка Катерина Вікторівна підійшла більше. Вона мені призначила лікувальний курс, і я відчув себе набагато краще.
|
|
| |
gorgia67 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| І я у Патрашки Катерини Вікторівни лікувалася. Вона так добре пояснює, що відбувається в організмі, що я тепер розумію свої проблеми краще.
|
|
| |
Ds24 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| А Калюжна Тетяна Євгенівна - це просто справжній ангел-охоронець для мого серця. Я їй дуже вдячний.
|
|
| |
mirra | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Чесно кажучи, важко вибрати між ними. Обидві лікарки - професіонали своєї справи.
|
|
| |
Nira1 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Здрастуйте! Я хочу записатися на консультацію до ангіоневролога, але не знаю, як це зробити. Могли б ви розповісти, як це відбувається?
|
|
| |
Ds24 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Телефонуйте в клініку Лікаріум - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87 і записуйтеся на прийом до Калюжної Т. Є.
|
|
| |
Сафія | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Катерина Патрашку працює в першій поліклініці на Болгарській 38, її особистий телефон - 0934815955.
|
|
| |
Camilla1992 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Так, я згоден, що у нас є щастя мати двох таких чудових ангіоневрологів у нашому місті. Обирайте того, хто вам ближчий за особистими уподобаннями, і ви не пошкодуєте.
|
|
| |