Ангіоневролог Одеса Черемушки
|
|
Леоніла | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ангіоневролог Одеса Черемушки
Друзі, шукаю ангіоневролога з відмінною репутацією для консультації щодо порушення кровопостачання головного мозку. Якщо ви знаєте фахівця, який допоміг вам або вашим близьким, буду вдячний за поради.
|
|
| |
Elenochka8 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Нещодавно почав лікування в ангіоневролога Патрашку Катерини Вікторівни. У неї золоті руки, серйозно! Мої болячки майже зникли.
|
|
| |
Valentina7 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Так, Elenochka8, я теж у неї лікувалася. Ефектно лікує! Але, зараз я лікуюся у Калюжної Тетяни Євгенівни - це справжній професіонал. Вона мені дуже допомогла!
|
|
| |
Малта | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Я згоден з Valentina7. Калюжна Тетяна вміє знаходити підхід до кожного пацієнта. У мене були серйозні проблеми з ангіоневрологією, і вона допомогла їх вирішити.
|
|
| |
vera67 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Я теж лікувалася у Калюжної Тетяни. Вона така добра й уважна до кожної дрібниці. Думаю, це дуже важливо в такому вигляді лікування.
|
|
| |
Аверінцев | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Ну, я вибрав Патрашку, і не шкодую. Вона також чудова спеціалістка. І її методи лікування - справжнє диво.
|
|
| |
Vardan | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Патрашка і Калюжна - чудові лікарі. Я теж можу підтвердити!
|
|
| |
Брітні | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Мені здається, що вибір залежить від індивідуальних потреб кожного пацієнта. Головне - знайти лікаря, з яким тобі комфортно і відчуваєш довіру.
|
|
| |
Лігія | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Погоджуся, Брітні. Кожен випадок унікальний. Я теж лікувався у Патрашки, і результат мене вразив. Але вибір завжди залишається за пацієнтом.
|
|
| |
Вілора | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Добрий день! У мене є проблеми із судинами, і мені необхідна допомога ангіоневролога. Будь ласка, скажіть, як можна записатися на прийом до фахівців Патрашка О.В. і Калюжної Т.Є.
|
|
| |
vera67 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Тетяну Калюжну ви можете знайти в клініці Лікаріум, записатися можна за телефонами - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Аверінцев | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Даю Вам особистий телефон Катерини Патрашку - 0934815955.
|
|
| |
Денна | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Важливо ще шукати відгуки про лікарів, і в Патрашки, і в Калюжної їх багато. Краще ознайомтеся з ними і самі прийміть рішення.
|
|
| |