Найкращі ангіоневрологи Одеси
|
|
Alexxandra | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращі ангіоневрологи Одеси
Привіт, усім! Мені потрібна консультація ангіоневролога, і я шукаю фахівця, на якого можна покладатися. Якщо ви знаєте ангіоневролога з хорошою репутацією, поділіться інформацією, будь ласка. Це буде для мене величезною допомогою.
|
|
| |
дила | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Ангіоневролог Патрашка Катерина Вікторівна дійсно дивовижний фахівець! Вона така уважна до деталей і відразу знайшла причину моїх проблем із судинними порушеннями після травми голови.
|
|
| |
Патрісія | Повідомлення # 3 |
Сержант
| дила, повністю згоден із вами! У мене були багаторічні проблеми з головним болем, і тільки Патрашку Катерина Вікторівна змогла знайти правильне рішення. Дуже рекомендую!
|
|
| |
Голді | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Я теж зверталася до Патрашка Катерини Вікторівни. Її професіоналізм і чуйність вражають! Дуже задоволена результатами лікування.
|
|
| |
Зигмунд1986 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Але не варто забувати і про Тетяну Євгенівну Калюжну. Вона теж чудовий ангіоневролог! Якщо ви шукаєте альтернативу або вам ближча інша лікарка, зверніться до неї.
|
|
| |
Сірі | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Зигмунд1986, згоден, Тетяна Євгенівна теж чудовий фахівець. Я консультувався у неї за рекомендацією друзів, і не пошкодував.
|
|
| |
Євдоха | Повідомлення # 7 |
Сержант
| У мене були сумніви перед першою зустріччю з ангіоневрологом, але Калюжна Тетяна Євгенівна одразу заспокоїла і знайшла рішення моїх проблем.
|
|
| |
Еліонора | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Мене цікавить, як я можу записатися на прийом до ангіоневрологів?
|
|
| |
Зигмунд1986 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Тетяна Євгенівна приймає в клініці Лікаріум, записатися на прийом можете за телефонами - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Патрісія | Повідомлення # 10 |
Сержант
| З Катериною Вікторівною можете зв'язатися за телефоном - 0934815955.
|
|
| |
Алексія | Повідомлення # 11 |
Сержант
| З мого досвіду, Патрашку Катерина Вікторівна і Калюжна Тетяна Євгенівна - це дві зірки у світі ангіоневрології. Кожен вибирає, до кого звернутися, і залишається задоволеним.
|
|
| |
Феня | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Обидва лікарі заслуговують на найвищі похвали. Я консультувалася в обох і вважаю, що це справжні професіонали, яким можна довіряти.
|
|
| |
Джуді | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Ангіоневрологи Патрашка Катерина Вікторівна і Калюжна Тетяна Євгенівна - це справжні рятувальники для всіх, хто зіткнувся з проблемами в цій галузі медицини.
|
|
| |